Infarktové stavy len hrala: Z obrovského hada sa stal okamžite Lujzin miláčik!

A nebola jediná.

Lujza s Majom sa rozhodli kúpiť Oliverovi zvieratko, aby sa konečne naučil zodpovednosti, hoci doteraz si všetci pamätajú, ako mu kedysi zahynul aj úplne nenáročný kaktus. Keď sa vrátila Lujza domov, Majo už mal nakúpené. Ako prvé si všimla malú myšku, s ktorou síce príliš nesúhlasila, no to ešte netušila, že malý hlodavec nie je jediné zvieratko, ktoré sa zabývalo v ich dome. Po chvíli totiž Lujza takmer zinfarktovala, keď zbadala obrovského štvormetrového žltého hada priamo v ich obývačke. Napokon teda vysvitlo, že myške ani nemusia dávať žiadne meno, keďže dlho už na tomto svete nepobudne. Oveľa väčším problémom bol skôr obrovský hadisko.

Netradičné nakrúcanie s hadom však nebolo vôbec také hrozivé, ako to vyzeralo v seriáli. NAŠI chalani doteraz nevedia zabudnúť na tento netradičný natáčací deň. „To bol perfektný deň, trocha sme sa najprv báli,“ hovorí David, ktorý držal ozrutného hada aj pred kamerami. „Bol veľmi ťažký, lebo sa najedol predtým. Mal štyri metre,“ hovoria chalani.

Po vypnutí kamier si však obávaného plaza poťažkali napokon všetci okrem najmladšieho Maxa, ktorý vtedy nebol na pľaci. Strach z veľkého hada dokonca v skutočnosti nemala ani Lujza, ktorá sa s ním neváhala aj odfotiť. Aj takéto zábavné momenty prináša nakrúcanie vášho obľúbeného seriálu. 

 Celú scénku nájdete v našom bezplatnom archíve!