Tu sme natáčali seriál NAŠI: Max Bolf vám spraví kompletnú prehliadku domu!

Pozrite si miesto, kde žijú Rodinovci.

Chcete vedieť, ako to vyzeralo v skutočnom dome, v ktorom sme natáčali seriál NAŠI? Odpoveď je jednoduchá, presne tak isto, ako v seriáli, keďže žiadne zábery sa nenakrúcali v štúdiách, ako sme na to zvyknutí v iných seriáloch, ale v skutočnom rodinnom poschodovom dome. Ako dôkaz nám spravil jeho prehliadku počas obedňajšej prestávky predstaviteľ seriálového Samka Max Bolf. Hneď v úvode nám ukázal obývačku, v ktorej práve „gamblil“ hokej David Krajčík alias seriálový brat Oliver.

Neskôr sa Maxo presunul do Majovej pracovne a kuchyne Rodinovcov, kde nám do detailov predstavil všetky predmety ako servítky, sporák, dosku na krájanie, kvetiny, nedojedený obed a mnoho ďalšieho. Všetky predmety boli, samozrejme, skutočné a nešlo o žiadne napodobeniny. Vzápätí sa Maxo rozbehol hore schodmi, kde ho už na schodoch privítali rôzne pohodené hračky či dokonca listy z textov scenára.

Príjemný pohľad však ponúklo aj horné poschodie s krásnou kúpeľnou, rodičovskou spálňou s relaxujúcim Majom a následne aj Tomášova izba, v ktorej si veselo schrupol najstarší Gregor Miler. Obedňajšieho spáča so slúchadlami v ušiach dokonca nezobudila ani naša kamera so skvelým redaktorom Maxom. Ako vidíte v našom videu, dom Rodinovcov je skutočný a je akýmsi živým štúdiom, v ktorom sa strieda život Rodinovcov so životom štábu, ktorý si občas aj zdriemne.

Sledujte premiérovú epizódu komediálneho seriálu NAŠI opäť zajtra o 20:35 na JOJke!

Tagy: NAŠI