Strieda ich ako ponožky: V Oliverových nových známostiach sa už stráca celá rodina!

Sú to ozaj len kamošky?

Kto sa v tom má vyznať? Oliver očividne prechádza búrlivým obdobím spoznávania nových dievčat, ktoré si naplno užíva. V dome Rodinovcov je odrazu vidieť čoraz viac ženského šarmu. Oliver najprv prichádza pred rodičov s novou kamoškou Lindou, s ktorou si chcú práve ísť zašportovať. Ženskej priazne však zrejme prostredný zo synov stále nemá dosť a neskôr zas prichádza s ďalšou osobou opačného pohlavia – Sofiou, ktorá síce neholduje športu, ale voľné chvíle s Oliverom chce stráviť v múzeu. Keďže však dobrých kamarátok stále nie je dosť, mladý casanova nekončí a na večeru si priniesol zas niekoho iného - tretiu kamošku Veroniku

Tá sa Lujze poďakovala za skvelú večeru, čo starostlivá mama ocenila a za milú pochvalu sa jej poďakovala, akurát Veroniku nazvala Lindou. Niet divu, veď zapamätať si za taký krátky čas toľko mien je poriadne umenie. Toto nepríjemné nedorozumenie sa však snažili všetci rýchlo zahovoriť, aby Veronika neprišla na to, že nie je jediné dievča, ktoré sa v poslednom čase objavilo v dome Rodinovcov.

Ešte väčšie otázniky však prichádzajú vo chvíli, keď chce Majo zistiť, ako sa títo dvaja holúbkovia zoznámili. Šok prichádza hneď vo chvíli, keď sa celá rodina dozvie, že Veroniku a Olivera spojila spoločná záľuba, ktorou sú mačky. Keďže je mladý sukničkár na mačky alergický, všetkým hneď došlo, že si poriadne prikrášlil realitu len preto, aby zbalil babu. Podarí sa Oliverovi neprezradiť pred Veronikou celú pravdu a udržať si ju napriek všetkému na svojej strane?

Sledujte premiérovú epizódu komediálneho seriálu NAŠI dnes o 20:35 na JOJke!