Pamätáte si na Hauptmannov najvtipnejší moment so Soničkou? Zabavte sa na ňom ešte raz!

Komu chýba riaditeľov humor a sarkazmus rovnako, ako nám? Hauptmann patrí rozhodne k tým najcynickejším, ale za to aj najvtipnejším postavám v Nemocnici. Aby vám nebolo smutno, prinášame vám opäť jeden z TOP momentov seriálu. Pozrite si snáď najvtipnejší moment, ktorý mal riaditeľ so Soničkou.

Bez neho by to v Nemocnici nebolo ono! Riaditeľ Hauptmann má v seriáli kľúčovú úlohu. Svojim cynizmom a sarkastickým zmyslom pre humor je často tým správnym korením, a to aj pri bežných scénach a situáciách. Kým na konci série riešil skôr vzťahovú dilemu či dokonca svadbu s mladou Soničkou, kedysi ho viac napĺňalo vytvárať intrigy a mútiť vodu v celej Nemocnici.

Nemocnica - Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

Najvtipnejšie situácie, v ktorých sme mohli riaditeľa sledovať, vznikali najmä okolo jeho vtedajšej partnerky Soničky a svadobných príprav. Na tých si Hauptmann naozaj zgustol, a to najmä preto, že si zo svojej už ex priateľky robil veľmi rád žarty. V istej chvíli mu oznámila, že zaplatila veľkú zálohu za svadobný obrad v maštali. Riaditeľovi sa z celkovej sumy zatočila hlava a na Soničke tak nenechal ani nitku suchú. On sa predsa nebude ženiť v maštali ako vôl! Bola to naozaj vtipná scéna, čo poviete? Pamätáte si ešte, ako to celé dopadlo? Aj keď im svadba nevyšla, mali sme vďaka nim často dôvod na úsmev! Čo myslíte, nájde v novej sérii Nemocnice riaditeľ konečne lásku, alebo bude z neho opäť ten cynik s diplomom z Harvardu bez citov?