Pamätáte si, aká hrôza čakala pred bytom Denisu? Pozrite si ešte raz, čo ju tak šokovalo!

Denisa zažila poriadny šok! Pred jej vlastným bytom ju totiž čakalo nepríjemné prekvapenie, z ktorého ostala ako paralyzovaná. Spomínate si, čo ju tak veľmi šokovalo? Pozrite si tento moment zo seriálu Nemocnica ešte raz!

Denisa síce nemala šťastie v láske, no aspoň má svojho milovaného Miška, ktorému venovala všetok svoj voľný čas. Aj keď mala občas pocit, že sa na ňu lepí smola, nikdy to nevzdávala. Z Denisy sa tak v posledných epizódach seriálu stala naozaj silná žena. Posilnil ju najmä vzťah s kolegom Erikom, z ktorého sa ale vykľul klamár a kriminálnik. Bol totiž extrémne manipulatívny a nebezpečný muž. Zaplietol sa aj do špinavých kšeftov a tak sa prirodzene Denisa bála, aby sa jej alebo Miškovi niečo nestalo. No a keď už to vyzeralo, že sa jej vrátila stará školská láska - kolega a plastický chirurg Oto, prekazila im to jeho bývalá, ktorá sa prominentného lekára skrátka nechcela vzdať. Potom zažila Denisa ďalší šok. Po príchode domov si totiž našla pred dverami zdochlinu. Šokovaná Denisa tak ostala bez slov. Snažil sa jej niekto vyhrážať? Kto bol za týmto odporným činom? Našli ju nebezpeční ľudia od Erika? Alebo sa jej pomstila Otova bývalá? Možno aj na toto nájdeme odpoveď v nových epizódach seriálu Nemocnica už čoskoro!


Nenechajte si ujsť nové epizódy seriálu Nemocnica opäť na jeseň. Pripravení budú vaši obľúbení hrdinovia, ale aj nové postavy. Čakajú vás nové, dojímavé príbehy pacientov, ale aj zvraty a prekvapenia v osudoch doktorov, doktoriek či sestričiek. Na nové časti sa môžete tešiť už čoskoro. Dovtedy si spolu s nami pospomínajte na TOP momenty seriálu Nemocnica.

Sledujte opäť seriál Nemocnica, už čoskoro na obrazovkách JOJky!