Chýbajú vám herci a herečky z Nemocnice? Pozrite, toto sú oni na najnovších fotografiách!

Ako vyzerajú herci a herečky z Nemocnice, keď odhodia biele plášte? Takto! Pozrite si ich najnovšie zábery. Komu to pristane najviac?

Vaši obľúbení herci zo seriálu Nemocnica odhodili biele plášte, v ktorých ich najčastejšie vidíte na obrazovkách JOJky a my vám prinášame ich nové zábery, na ktorých vyzerajú doslova ako z magazínu. Nemocničné prostredie totiž prináša nemocničné kostýmy, no naši herci sú v civile skutočne štýloví. Na nových záberoch môžete vidieť pózovať Nelu Pociskovú , Mariána Mitaša, Dianu Klamovú, Zaru Prágerovú, Dáriusa Kočiho, Dávida Uzsáka, Dominiku Žiaranovú a ďalších. Musíme ale uznať, že im to na fotografiách všetkým veľmi svedčí! Pozrite si fotky hercov zo seriálu Nemocnica v galérii pod článkom!

Nenechajte si ujsť nové epizódy seriálu Nemocnica opäť na jeseň. Pripravení budú vaši obľúbení hrdinovia, ale aj nové postavy. Čakajú vás nové, dojímavé príbehy pacientov, ale aj zvraty a prekvapenia v osudoch doktorov, doktoriek či sestričiek. Na nové časti sa môžete tešiť už čoskoro. Dovtedy si spolu s nami pospomínajte na TOP momenty seriálu Nemocnica.