Vianoce podľa Dávida Uzsáka: Obľúbené jedlo či filmy? TOTO by ste na neho zrejme netipovali!

Ako trávia sviatky vaši obľúbení herci z Nemocnice, aké tradície nikdy nevynechajú, ktoré jedlo či filmy milujú a na čo sa tešia zo všetkého najviac? Prinášame vám sériu rozhovorov, v ktorých vám priblížia, ako to u nich doma počas sviatkov vyzerá. Na Vianoce sa veľmi teší aj seriálový Braňo, herec Dávid Uzsák. S čím najradšej pomáha v kuchyni a aké dary sú podľa neho tie naj?

„Najviac sa teším vlastne, že strávim nejaký čas s rodinou v rámci tejto atmosféry, ktorú mám celkom rád, aj keď začína podľa mňa priskoro. Ja si to ale užívam veľmi,“ prezradil nám Dávid v rozhovore. Ako sám podotkol, vianočnému šialenstvu príliš skoro nepodlieha, no sviatočné obdobie si maximálne užíva. Čo sa jedla týka, má svojho jasného favorita. „Absolútne najradšej mám majonézový zemiakový šalát. To bolo niečo, na čo som sa celý rok tešil ako dieťa,“ prezradil nám v rozhovore.

Ak by ste si ale mysleli, že pred Štedrou večerou doma iba leňoší a pozerá televíziu, boli by ste na omyle. Herec je počas sviatkov snaživým pomocníkom. „Ja pomáham, respektíve robím niektoré veci aj sám. Napríklad ten šalát. Veľmi si užívam varenie, keď je to takto cez sviatky. Myslím si, že je to súčasťou atmosféry,“ vysvetlil nám Dávi Uzsák. Jeho obľúbené sviatočné jedlo má tak vo svojej vlastnej réžii.

Nemocnica - Daniel Fischer, Dávid Uzsák a Dárius Koči Zdroj: TV JOJ

Darčeky vníma herec ako súčasť Vianoc. Ktoré sú podľa neho tie naj? Zážitkové či hmotné? „My sme vlastne od detstva boli nastavený na hmotné darčeky, ale keď som po mnohých rokoch zistil, že ľudia si dávajú zážitky, tak to považujem za super, ale som skôr za hmotnejšie,“ povedal nám Uzsák v rozhovore.

Herec taktiež nedá dopustiť na filmové klasiky. V televízii si nenechá ujsť filmy a rozprávky, ktoré sú nám všetkým veľmi dobre známe. „Mám rád Tri oriešky pre popolušku, Sám doma a Lásku nebeskú,“ dodal Dávid.

Nenechajte si ujsť predposlednú epizódu seriálu Nemocnica v tomto roku, už dnes večer o 20:35 na JOJke!