Bude z Denisy nová primárka? Neuveríte, kto ju príde presvedčiť, aby ponuku prijala!

Denisa bola v práci postavená pred hotovú vec. Jej kolegovia sa totiž zhodli na tom, že by to mala byť práve ona, ktorá povedie oddelenie ako primárka. Denisa si to však nevedela ani len predstaviť a zaujala veľký protest. Do nemocnice ju však príde podporiť niekto veľmi dôležitý!

Aj keď by sa mnohí za touto funkciou šli pobiť, Denisa sa na to pozerá inak. Byť primárkou nikdy nebolo jej snom a obavy má najmä z toho, že sa nebude môcť kvôli pracovnému nasadeniu venovať deťom. Trápi ju, že by ju určite niekto nazýval neschopnou matkou. Táto predstava ju desí a preto hovorí rázne nie. Balog či riaditeľ Hauptmann ale nestrácajú trpezlivosť a pokúšajú sa Denisu všemožne presvedčiť.

Je to práve Denisa, ktorá za poslednú dobu ukázala, ako dôležité je postaviť sa za svoj názor a za ľudí. To sa vedeniu nemocnice zapáčilo a po Rebeke a Zuzane, by tak mohla na oddelení šéfovať ďalšia žena. Kým si Denisa stojí za svojim rozhodnutím, prekvapí ju v nemocnici nečakaná, no to vzácnejšia návšteva. Na chvíľu sa tam totiž objaví jej partner Noel a nepríde len tak pre nič, za nič. Rozhodne sa totiž, že ju povzbudí, aby sa primárkou stala a že má jeho plnú podporu. Čo myslíte, bude to stačiť na to, aby súhlasila? Uvidíme už dnes večer!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!