Šok Andyho Krausa v sprche! Na toto nikdy nezabudne!

Čo tak trápne sa mu stalo?

V tohtotýždňovej relácii Nikto nie je dokonalý opäť padala jedna pamätná perla za druhou. O svoje vtipné, nezabudnuteľné i šokujúce zážitky sa podelila herečka Mirka Partlová, ale aj herec, scenárista a humorista Andy Kraus. Práve on vytiahol pikantný príbeh zo sprchy, ktorým rozosmial nielen moderátorov a publikum, ale začervenala sa i Mirka Partlová a nejeden divák.

Andy Kraus sa netají tým, že chodí cvičiť. Hoci to, ako on sám tvrdí, veľmi na ňom vidieť nie je, navštevuje ešte s dvoma kamarátmi posilňovňu. "Traja sme sa vybrali medzi sviatkami do telocvične. Vtedy tam nebolo veľa ľudí, spolu nás bolo asi päť. Keď sme docvičili, išli sme do sprchy," rozpráva. Samozrejme, Andy Kraus nosí okuliare. Bez nich sa nepohne ani na krok, no do sprchy ich nenosí. Práve jeho slabozrakosť mu vyrobila trapas neuveriteľných rozmerov.

​​​"Jeden z kamarátov odchádzal, čo som ako-tak videl, a vtom sa zrazu vracal. A mne nič iné nenapadlo, ako som bol, zozadu som naňho skočil a povedal mu ´co pak ste zapomněl mladý muži?´," približuje situáciu. "Zrazu sa muž otočil a to nebol on!," šokuje Andy Kraus.

To ale nie je koniec! S čím Andy Kraus svoj trapas totálne zaklincoval? Pozrite si vo videu.

Zmeškali ste niektorú z relácie Nikto nie je dokonalý? Pozrite si ju v našom bezplatnom ARCHÍVE.