Ženy, vzťahy a vekový rozdiel: Čo bonzol obľúbený český moderátor na svoju mladú polovičku?

Vekový rozdiel robí svoje...

Je tu opäť streda, čo znamená, že si máme zase prevetrať naše bránice. Postará sa o to relácia Nikto nie je dokonalý. Jej moderátori Milan "Junior" Zimnýkoval a Marcel Forgáč opäť budú sršať humorom. Dokonca Marcel bude sám "obeťou" vtipov. Totiž príde v košeli, ktorá na prvý pohľad vyvolá dojem, že je kňazom. Nielen Junior si nenechá ujsť šancu doberať si svojho moderátorského "parťáka", ale aj sám Marcel si zo seba bude robiť srandu.

Moderátorov navyše doplnia ďalší dvaja obľúbení moderátori. Jedným bude celebrita spoza rieky Moravy a kráskou večera bude naša hviezda Novín. Libor Bouček a Lucia Barmošová tento večer ale na chvíľu zabudnú na to, že bežne sú moderátormi a sadnú si do kresiel pre hostí, kde prezradia pikošky zo svojho súkromia.

​Obľúbeného českého moderátora si Junior a Marcel zoberú na paškál hneď na úvod. Nenechajú si ujsť príležitosť "rypnúť" si do jeho vzťahu, čo Libor Bouček prijme s úsmevom a sám zo seba si bude robiť srandu. "Nie, Česi majú priateľky? Áno, máme," prezradí moderátor. "Ja nerobím rozdiel, či priateľka, alebo manželka. Komplikované ale je, že ja mám mladšiu priateľku, o jedenásť rokov, čo ma dostáva do situácie, že ju musím odviezť na lyžiarsky a potom si ju zase priviezť," hovorí so smiechom. Libor Bouček prezradil aj príhodu z ich spoločnej dovolenky, kedy ubytovanie vyberala práve jeho mladá priateľka. A ako ich dovolenka dopadla sa dozviete vo videu.

Reláciu Nikto nie je dokonalý uvidíte už dnes o 20:35 hod. na JOJke! 

Nestihli ste niektorú z epizód? Nájdete ju v našom bezplatnom archíve!