Jarošov megatrapas s penisom na súťaži krásy: Veď mu tam bolo vidno...!

Toto by ste nechceli zažiť.

V relácii Nikto nie je dokonalý dnes bude všetkým poriadne dospevu. Môžu za to naši hudobní hostia – speváci Adam Ďurica a Miro Jaroš. Okrem zaujímavých príhod z muzikantského života nás čakajú aj poriadne pikantné témy. Svoje o tom vie aj Miro, ktorý si zaspomínal na obdobie jeho štvorročného pobytu v ďalekom Izraeli, kam odišiel pred vyše 15 rokmi s cieľom zarobiť si na vlastný album. Medzi jeho pracovné aktivity vtedy patril aj modeling. Miro tu zažil skutočne veľa zaujímavých situácii. Jedna z nich zo súťaže Muž roka, kde zažil poriadny trapas, skutočne stojí za to.

​Na súťaži krásy sa o vyšportovaných mužov so skvelou postavou, medzi ktorých patril aj náš Miro, staral krajčír. Na módnu prehliadku dokonca všetkým ušil boxerky. „Keď sme si ich poobliekali, muselo to byť veľmi tesné, všetkým ostatným to tam lemovalo a to, čo malo byť vidno, bolo obtiahnuté,“ vysvetľuje Miro. Problém však bol v tom, že v Izraeli sú všetci chlapi obrezaní a keďže Miro nie je Žid, bol na tom úplne inak. To sa odrazilo aj na výsledku, keďže on jediný nemal v plavkách to, čo mal mať. „Krajčír chodil okolo nás, všetkých chválil, až prišiel ku mne: ´Miro, to nie je dobré. Choď vedľa do sexshopu, kúp si taký nadstavec a budeš aj ty obrezaný.´,“ radil Mirovi, ktorý ho okamžite poslúchol.

NND - Miro Jaros a jeho trapas NND - Miro Jaros a jeho trapas Zdroj: joj.sk

​Po použití nadstavca všetko konečne sedelo tak ako malo, ba aj krajčír bol spokojný. Po tom, čo sa začala prehliadka na móle, však všetko nabralo iný rozmer. „Zrazu sa však všetci ľudia začali pozerať na moje prirodzenie a ja som nechápal, čo sa deje. Problém však bol v tom, že nadstavec sa mi začal vyvliekať a v boxerkách sa odrazu objavili dva čudesné predmety,“ šokoval Miro všetkých prítomných v publiku. A hoci mu vtedy zrejme nebolo všetko jedno, dnes je táto príhoda skvelým dôvodom na smiech.

Sledujte Mira Jaroša a Adama Ďurica v Nikto nie je dokonalý dnes o 20:35 na JOJke!