Palety využijete aj v záhrade na veľa spôsobov: Nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi!

Stačí sledovať Novú záhradu.

Palety sa stali hitom interiérového dizajnu – medzi prvými kúskami nábytku z paliet boli konferenčné stolíky do obývačky, k nim pribudli paletové sedačky, neskôr aj paletové postele a v súčasnosti nájdete aj celé byty zariadené paletovým nábytkom. Chalani z Novej záhrady idú s modernými trendmi a palety využívajú často a na mnoho spôsobov. Jedným využitím je dvojkomorový kompostér, ktorý ste v relácii už možno videli aj v minulosti, tentoraz však okrem neho v komunitnej záhradke v Sečovciach postavili aj vyvýšené črepníky na zeleninu a vyskúšali si aj stavbu paletového nábytku na sedenie, ktorý skrášlil plechovú stenu obkolesujúcu areál záhrady. Palety majú aj v záhrade veľké možnosti využitia a to nielen ako záhradný nábytok alebo ďalšie spomínané alternatívy.

Pamätáte si, ako chalani v nákupnom centre postavili z paliet originálny stojan na kvety? Presne tak, palety sa dajú aj takto zužitkovať!

Reláciu Nová záhrada v tejto sezóne už v premiére neuvidíte, no na nové epizódy sa môžete tešiť opäť na jeseň! My vám vieme sľúbiť, že na webe a na facebooku sa vám a vašim obľúbeným témam budeme venovať aj cez leto.

Minulý týždeň prebiehala na webe a na facebooku Novej záhrady oslavná súťaž pri príležitosti dosiahnutia päťciferného počtu fanúšikov, jej víťazkou sa stala Anna Jobbova, srdečne gratulujeme!


Autor: František Kozmon