Trápi vás nepríjemná migréna? Tieto zázračné bylinky vás zbavia bolesti!

Niet nad dobrú radu. Tá je občas nad zlato. A dobré rady, tipy a odporúčania má aj Andy Timková v relácii Nová záhrada, ktorá sa vyzná najmä v bylinkách a ich liečivých účinkoch. Dajte si poradiť aj vy.

František a Martin zavítajú k rodine Kovalčíkovej, ktorá potrebuje oživiť záhradu farbami a vytiahnúť ju do výšky. Na pozemku nesmie chýbať detský kútik a kvitnúce rastliny. V relácii vám ukážeme zaujímavú drevenú konštrukciu, z ktorej môžu visieť popínavé trvalky a nebude chýbať profesor Hričovský a jeho rady o správnom sadení exotických rastlín.

​Ak vás trápia nepríjemné migrény, Andy Timková vám poradí, ktoré bylinky sú vhodné pri liečbe. Podľa mnohých lekárov bolesť hlavy vychádza zo žalúdka a pečene, preto by sme tieto dva orgány mali posilňovať a čistiť. Zázračnými bylinami pri tomto probléme je fenikel a kôpor. Fenikel je známy tým, že zlepšuje trávenie, z neho varíme čaj alebo konzumujeme celé semienka. Kôpor podporuje imunitný systém, čistí močové cesty a upokojuje. Ak budete piť čaj z týho dvoch bylín, bolesť hlavy by mala zmiznúť

​Sledujte reláciu Nová záhrada v nedeľu o 15:50 hod. na JOJke!