Ako prerobiť 25-ročnú kúpeľňu? Pozrite si naše najlepšie návrhy!

Rodičia sú preč, my ich prekvapíme novou kúpeľňou!

Tím Nového bývania Dizajn sa tentoraz vybral do dedinky Lovčice neďaleko Trnavy. Vlado ide navštíviť Adelu, ktorá zostala na desať dní sama doma a rozhodla sa, že rodičom pripraví prekvapenie v podobe prerobenej kúpeľne. Tá je totiž v pôvodnom stave, ako ju jej rodičia postavili ešte pred dvadsiatimi piatimi rokmi spolu s celým domom. Požiadavky Adely sú jasné. Musí to byť nadčasová práca, pretože prerábať  ju o päť či desať rokov už neplánuje.

Aj preto si vyčlenila na rekonštrukciu pomerne slušnú sumu na úrovni desať tisíc eur. „Je to naozaj starý priestor. Neviem, čo nás tam všetko prekvapí, čo bude za tými stenami.  Vyzerá to, že desať tisíc eur je „wau“, ale keď si uvedomíme, že tá kúpeľňa má fungovať ďalších dvadsať rokov, nesmieme kupovať lacné materiály,“ hovorí architekt Michal Skrak, ktorý má celú rekonštrukciu na starosti.

Mišo si pripravil viaceré varianty, ktoré predstavil Vladovi a spoločne vybrali jeden, ktorý ukážu aj Adele. „Mám jedného favorita, toho skúsim rozpracovať a dúfam, že sa mi to podarí predať.“  

Či Michal so svojím návrhom uspel a ako kúpeľňu napokon prerobil sledujte už v nedeľu o 17:55 v Novom bývaní Dizajn na JOJke.

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora