Chcete bývať elegantne a moderne? Zvoľte čiernobielu kombináciu!

Prinášame vám vizualizáciu od architektky Silvie.

Vlado Voštinár bude hľadať nový domov pre zahraničný pár, ktorý sa rozhodol natrvalo žiť na Slovensku. Domy na Slovensku sú vraj lepšie vybavené ako v Španielku, v ktorom doteraz žili. Mladý Španiel vysvetľuje, že domy u nich doma nie sú pripravené na zimu. Aj keď je to teplá krajina, v zime je tam pomerne chladno a byty nemajú kúrenie. Keď prišiel na Slovensko, bol milo prekvapený našimi bytmi.
Dvojica si hľadá bývanie v Bratislave. Má záujem o  trojizbový byt, ktorý by mal minimálne 65 metrov štvorcových a oblasť by bola ľahko dostupná do centra Bratislavy. Finančný limit dvojice je 160 tisíc eur. Realitná maklérka predvádza páru byt v Bratislave na Pribišovej ulici, ktorý má 70 metrov štvorcových plus loggy. Byt je trojizbový a jeho mesačné náklady sú 200 eur. Cena bytu je 119 tisíc eur vrátane zariadenia obývačky. Prvé pocity páru z bytu: Páči sa im, že byt je priestranný a pekne zariadený. Vymenili by však kuchyňu a prerobili kúpeľňu: Vaňu by nahradili sprchovým kútom. Architektka Silvia Brna už prichádza s novou vizualizáciou bytu: „Dispozícia tohto bytu je fajn. Urobím však zopár stavebných úprav: Obývačku prepojím s kuchyňou a urobím tam veľký dvojmetrový otvor. Dám preč bar a zväčším obývaciu časť. Písali ste, že máte radi biokrb , tak som ho pekne umiestnila k televízoru. A aj keď tento kamenný obklad nie je zlý a vám sa páči, tak do celého dizajnu môjho bytu sa farebne nehodí. Vymenila som ho za prírodnejšie farby: Biele tehličky. Dala som tmavú podlahu a kontrastovala som to bielymi stenami a bielym nábytkom. Kuchyňu som spravila šedú a lesklú v kombinácii s čiernou. Do kúpeľni som dala aj vaňu aj sprchový kút,“ vysvetľuje architektka Silvia.

Napriek tomu, že sa páru páčil byt v pôvodnom stave, boli milo prekvapení vizualizáciou od Silvie. Ako sa nakoniec rozhodnú? Pozrite si teraz zadarmo v archíve reláciu Nové bývanie a pozrite si, akú vizualizáciu architektka Silvia navrhla!