Aj umelci sú len ľudia. Vyberie si slovenská herečka svoj ideálny byt?

Rozhodovanie ľahké rozhodne nebude.

Aj herci sú len ľudia, ktorí potrebujú bývať. Výnimkou nie je Vlastina Svátková, ktorá dlhých dvanásť rokov žije u susedov v Prahe. Slovenská herečka ale má pracovné aktivity aj v našom hlavnom meste, a preto sa rozhodla, že si nájde vhodný byt aj v Bratislave.

Vlastina Svátková má jasnú predstavu o tom, kde by sa jej domov v našom hlavnom meste mal nachádzať. Preferuje centrum mesta alebo blízke okolie, kde by spolu s rodinou mohla stráviť niekoľko dní v týždni. "Nehľadám ale nič veľké, pretože, ak by so mnou stále chodila rodina, na prácu by som sa nevedela sústrediť," priznáva úspešná herečka.

​Chcela by si kúpiť dvojizbový byt v novostavbe, ktorý by mal aj parkovacie státie a súčasne nebol ďaleko od centra, aby prípadne mohla chodiť peši. Jasnú predstavu má aj o cene nehnuteľnosti. Byt by nemal stáť viac ako 220 000 eur, ale upravovať v ňom už nič nechce.

Vlado Voštinár v relácii Nové bývanie ponúkol slovenskej herečke hneď niekoľko nehnuteľností. Jeden z ponúkaných bytov sa nachádza priamo pri Dunaji, druhý je tiež situovaný v centre Bratislavy, no tretí je trošku ďalej od centra, vo vychytenej lokalite Ružinov. Výhodou posledného bytu je, samozrejme, cenový rozdiel, pretože nehnuteľnosť nie je tak drahá ako byty priamo v centre Bratislavy. Karty ale zamiešala bonusová ponuka. Tá doslova vyrazila dych. Išlo o väčšiu nehnuteľnosť, no pre rodinu by bola ideálna, dokonca by mala predzáhradku a nachádzala by sa v pokojnejšej časti, ktorá by nebola ďaleko od centra. Novostavba v Slávičom údolí zamotala hlavu aj samotnej herečke.

Ako sa nakoniec rozhodla? Ak neviete, dozviete sa to v našom bezplatnom ARCHÍVE