Chcete mať teplo v dome bez kúrenia? Postavte si KRTKODOM!

V obľúbenej relácii vám opäť predstavíme zaujímavé formy bývania, ktoré sú nielen ekologické, ale aj finančne dostupné. Domy sú zhotovené z prírodných materiálov, a tým sú šetrné k životnému prostrediu.

Vlado Voštinár v relácii Nové bývanie privíta mladú rodinku, ktorá rada cestuje a často prespáva v aute. Marekovi a Janke hľadáme alternatívne bývanie, ktoré musí byť zaujímavé a hlavne ekologické. Moderátor im predstaví krtkodom, difúzne otvorenú drevostavbu a dom situovaný blízko jazera. V relácii vám prezradíme, ako správne využívať energiu, ušetriť stovky eur a Soňa Sláviková vám ozrejmí výhody hypotéky zo Slovenskej sporiteľne.

​Mnohí z nás túžia po domove, ktorý je ekologický a šetrí životné prostredie. Krtkodom je nová forma bývania, ktorá má drevobetonovú konštrukciu zasypanú zemou a to akumuluje teplotu. Celoročne si udržiava vyrovnanú teplotu bez kúrenia, bez chladenia. Samozrejme dizajn domu a množstvo izieb si môže každý záujemca vybrať sám. Po vzájomnej dohode so špecialistom môžete začať so stavbou krtkodomu, ktorý predstavuje zaujímavý nový spôsob bývania. Ak vás práve táto nehnuteľnosť oslovila, nenechajte si ujsť ďalšiu epizódu Nového bývania, kde vám prezradíme oveľa viac.

Sledujte reláciu Nové bývanie dnes o 17:50 hod. na JOJke!