Máte doma príliš horúco? Vyskúšajte novú službu Klíma bez starosti!

Vlado Voštinár spolu s realitnými maklérmi už niekoľko rokov hľadá nové bývanie pre našich divákov. Záujemcom vždy ponúkne tri nehnuteľnosti plus bonusovú možnosť, ktorá môže zamiešať karty. Ktorý dom sa najviac zapáči Jolane?

V relácii Nové bývanie budeme hľadať útulný domček pre Jolanu, ktorá sa rozhodla presťahovať na Myjavu. Má rada prírodu a chcela by bývať bližšie k svojmu synovi. Vlado Voštinár jej predstaví tri zaujímavé ponuky plus bonusovú možnosť. Nebudú chýbať skvelé rady a tipy o bývaní a moderátor vám ukáže krásne bývanie na myjavských kopaniciach.

​Slnečné lúče začínajú silnejšie hriať a v domoch či bytoch stúpa pomerne rýchlo teplota. Určite dobrou voľbou je zakúpenie klimatizácie, ktorá vám spríjemní vaše bývanie počas leta. ,,Klíma bez starosti je služba, ktorú si môžete kúpiť na splátky. V cene je klimatizácia, servis, údržba a lepšia cena na energiu," vysvetľuje Erik Chabreček. Podľa experta majú súčasné klimatizácie vysokú energetickú triedu a prevádzkové náklady sú nižšie. Viac vám prezradí priložené video. 

Sledujte reláciu Nové bývanie dnes o 17:50 hod. na JOJke!