Prečo sa oplatí najať si pri rekonštrukcii domu architekta? Tieto dôvody vás presvedčia!

Relácia Nové bývanie je späť s novými časťami, ktoré reagujú na aktuálne trendy v bývaní. Jedna z členiek tímu tejto relácie v Ranných novinách prezradila zaujímavé informácie!

Lucia Ortutová, ktorá je súčasťou Nového bývania už približne osem rokov, prezradila to, čo mnohých určite zaujíma. Prečo by ste si mali najať architekta pri prerábke svojho domova? "Ukázať ľuďom, čo sa dá pripraviť z nehnuteľnosti, ktorá vyzerá beznádejne. Urobiť víziu, uletieť do iných sfér a snažiť sa dostať z toho úplne maximum," uviedla v Ranných novinách TV JOJ. To však neznamená, že je táto služba nevyhnutná. Lucia si dobre uvedomuje, že si nemôže architekta každý dovoliť. Koniec koncov - vie tento človek aj vám ušetriť nemalé peniaze, keďže sa bude snažiť nájsť výhodnejšie možnosti prerábky.​

Zdroj: unsplash.com

Čo sa rokmi zmenilo? ​"Ľudia majú lepší prehľad a vedia lepšie definovať, čo naozaj potrebujú a chcú," prezradila. Lucia je dobre zvyknutá na to, že ľudia si síce architekta najmú, no stále majú svoju víziu, ktorej sa nechcú pustiť, to môže prácu architekta značne komplikovať. Prečo by ste si potom architekta najímali? Samozrejme, základom je vaša predstava, ktorú na úvod architektovi poviete do detailov. Ďalšie dôvody, prečo sa do architekta oplatí investovať, nájdete aj v relácii Nové bývanie, na ktorú sa môžete tešiť už dnes v premiérovej časti v tomto roku! 

Nové bývanie je späť s novými časťami už dnes o 17:50 na JOJke!