Nový bývanie

Nové bývanie prešlo „prerábkou“, u divákov zožalo pozitívne reakcie!

Aké zmeny priniesla nová séria?

Nové bývanie sa vrátilo na obrazovky televízie JOJ, no tentoraz prešlo najväčšími zmenami od svojho štartu. Opäť sa moderátorskej úlohy zhostil Vlado Voštinár, ale je bohatšie o zaujímavosti, bohatšie o ponuky, bohatšie o vizualizácie. Vy, naši verní diváci, ste tieto zmeny ocenili. Svedčia o tom hromadiace sa pozitívne reakcie na sociálnej sieti.

V Novom bývaní síce opäť pomôžeme ľuďom nájsť čo hľadajú, ale tentokrát to nenecháme len na nich. Skúsime sa spýtať ich najbližších, čo by sa im naozaj hodilo a samozrejme im ponúkneme alternatívu, ktorú možno ani nečakali. Spolupráca s viacerými realitnými kanceláriami, developermi, či odborníkmi na realitný trh zabezpečí nejednostranný pohľad na posúdenie, ktorá nehnuteľnosť je tá pravá.

Nahliadneme aj do tých najdrahších, najmodernejších, najekologickejších či najbizarnejších nehnuteľností na Slovensku a v blízkom okolí. Navyše pomôžeme hľadať nielen byt na kúpu, ale aj jeho prenájom. Nevyhýbame sa ani atypickým požiadavkam, ako lofty, chaty, hausbóty, či garáže, kancelárie, obchody. V Novom bývaní nájdeme čokoľvek.

A keď si to nevie záujemca predstaviť, samozrejme zabezpečíme vizualizáciuHľadá byt a kúpi ekodom? Aj to sa stáva v novom bývaní. Lebo žiadna z troch ponúk nie je rovnaká. Rozhodovanie je síce ťažšie, ale o to je výsledok lepší. Nečakané ponuky, nové možnosti a zrealizované predstavy o ktorých hľadajúci ani nevedeli. To je nové Nové bývanie.

Ak ste zmeškali premiérovú epizódu, nájdete ju v našom archíve zadarmo!