Romantická spomienka Anety Pariškovej a jej manžela Mirka: Tu začala ich láska!

Už je to 5 rokov, odkedy sa vôbec po prvýkrát videli dnes už šťastní manželia Aneta Parišková a Miroslav Polakovič. Na ich prvé stretnutie si obaja zaspomínali na rovnakom podujatí.

Moderátorka jojkárskych spravodajských relácií Aneta Parišková sa minulý rok po tretíkrát vydala. Vernosť a lásku sľúbila Miroslavovi Polakovičovi, ktorému povedala svoje áno ešte koncom júna. Aneta tak už tretíkrát vstúpila do zväzku manželského. Tomuto aktu predchádzali originálne zásnuby. Anetin manžel Miro svoju milú požiadal o ruku vo všedný februárový deň v nedeľu večer. Obaja sa pritom spoznali už pred piatimi rokmi na plese Zemplínčanov "Večar na valale", ktorý Parišková moderovala. Práve tam sa s ňou vtedy ešte neznámy pán chcel odfotiť. "Aj teraz som s radosťou moderovala tento ples a zase som sa odfotila s týmto pánom. Akurát dnes je to môj milovaný manžel,"  napísala Aneta k ich spoločnej fotke na rovnakom podujatí. 

https://www.instagram.com/p/B7yHlXJHy1I/

Aneta Parišková s manželom Mirkom sa spoznali pred piatimi rokmi na plese Aneta Parišková s manželom Mirkom sa spoznali pred piatimi rokmi na plese Zdroj: Instagram

​Anetu Pariškovú môžete vidieť v Novinách o 17 a v Novinách!