Chlapi sa z nej idú zblázniť: Zo sexice Lucie Javorčekovej sú namäkko úplne všetci!

Tvár ako anjel a božské krivky. Muži z nej šalejú a ženy ju obdivujú. Lucia Javorčeková je hviezdou instagramu nepochybne aj vďaka svojej kráse, no prispievajú k tomu aj poriadne šteklivé zábery.

Lucia Javorčeková sa na nedostatok obdivovateľov rozhodne stažovať nemôže. Na instagrame má neuveriteľných 1,4 milióna obdivovateľov, vďaka čomu je najsledovanejšou Slovenkou vôbec. A hoci na Slovensku jej krásu až tak neoceňujú, za hranicami je poriadnou hviezdou. Všetko to pritom začalo úplne prirodzene. Svoju modelingovú kariéru rozbehla práve vďaka svadbe, ktorú mala už vo svojich 18 rokoch. Tam si ju všimla svadobná fotografka, ktorá si všimla, že Lucia je dokonalý objekt pre každého fotografa. "Povedala mi, že som neskutočne fotogenická a musím to využiť. Ja som vtedy bola dosť zakomplexovaná a vlastne isté komplexy mám aj doteraz," hovorí Lucia o svojich začiatkoch modelingovej kariéry. Našťastie fotografku počúvla a zaregistrovala sa so svojimi svadobnými fotkami na stránku, kde boli združení rôzni umelci od fotografov cez štylistov a modelky z Česka a Slovenska.

​To sa jej však ozývali skôr rôzne neseriózne indivíduá. Časom, keď už mala konečne nafotený aj vlastný look, oslovila istú nemeckú stránku a ponuky na fotenie sa začali sypať jedna radosť. Prišli prvé spolupráce a ona začala aj reálne zarábať slušné peniaze. Ďalší zlom v kariére nastal, keď sa jej fotky objavili na istej talianskej facebookovej stránke s miliónom fanúšikov. Raz-dva vznikol okolo jej osoby hotový boom. Luciu dokonca začali pozývať aj na rôzne talianske diskotéky. Pre návštevníkov bola sexi brunetka hotovým magnetom. Takýto životný štýl však bol nesmierne náročný, a tak s ním sekla. "Tým pádom som bola málo doma. Ale je to brutálne, že ma niečo takéto zastihlo a veľmi ďakujem za takúto skúsenosť," dodáva zvodná kráska s 1,4 miliónmi fanúšikov na konte. Lucia Javorčeková si navyše zahrala aj v novom seriáli Nový život, v ktorom ju uvidíte už v pondelok večer. Máte sa rozhodne na čo tešiť. 

Seriál Nový život uvidíte v pondelok o 20:35 v dvoch častiach za sebou na JOJke!