Paľo chce z Tomáša urobiť chlapa: O tretej ráno ho zobudí ako zo zlého sna!

Bude to poriadny cirkus. Paľo spôsobí svojou prítomnosťou v rodine Molnárovcov poriadny chaos. Nebude to však len chvíľkové, keďže sa im rovno nasťahuje do bytu. Ako prvý na to doplatí najmladší Tomáš.

V rodine Molnárovcov nastáva poriadna pohroma. Do ich pokojného spoločného príbytku sa chce dočasne prisťahovať večný rebel a neporiadnik Paľo. Svoj byt chce totiž na istý čas prenechať Lucii a jej budúcemu potomkovi. Paľo sa do rodiny napokon predsa len infiltruje, a to napriek výslovnému nesúhlasu Dušanovej ženy Aleny. Tá mu zriadi jeho "hosťovské" lôžko priamo v izbe mladého Tomáša.

Paľo chce z Tomáša urobiť chlapa Paľo chce z Tomáša urobiť chlapa Zdroj: TV JOJ

​A to asi nemala robiť. Keď sa totiž Paľo vracia totálne namol po tretej ráno domov, urobí v byte poriadnu pohromu. Jeho vyčíňanie však pokračuje aj v závere jeho opileckej púte, keď už konečne mieri do "svojho" lôžka v Tomášovej izbe. Mladého Molnára, samozrejme, v momente zobudí a ešte ho aj núti robiť čudesné veci. To všetko, vraj, preto, aby z Tomáša urobil chlapa. Navyše ho núti zobliecť sa donaha, čo sa mu aj čiastočne podarí. Viac z tejto vtipnej scény uvidíte vo videu HORE a dnes večer v seriáli Nový život!

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!