Druhá séria obľúbeného Nového života je tu: Pozrite si exkluzívne prvé minúty!

Druhá séria obľúbeného seriálu Nový život štartuje už v utorok večer a osudy našich hlavných hrdinov sa začnú opäť posúvať. Ak aj vy patríte medzi nedočkavcov, ktorí rátajú minúty do štartu nových častí, máme pre vás skvelú správu! Pozrite si medzi prvými malú ochutnávku z druhej série!

Obľúbený seriál Nový život si už hneď po svojom štarte získal množstvo fanúšikov, ktorí vo svojich obývačkách pravidelne sledovali osudy troch bývalých aktívnych športovcov – Lucie, Dušana a Paľa. Okrem ich „nových životov“ sme sledovali aj príbehy ďalších zaujímavých postáv, bez ktorých by tento seriál nebol tým, čím je. Už od utorka sa môžete tešiť na druhú sériu, ktorá prinesie naozaj zaujímavé posuny v jednotlivých životných osudoch.

Na konci prvej série sa Lucia a Paľo, dlhoroční kamaráti ešte zo školských čias, dali dokopy, čo divákov veľmi potešilo. Lenže, ako to už vo vzťahoch býva, nie každý deň je ružový a ako vystrihnutý z telenovely. Ani jeden, ani druhý si totiž v predošlých vzťahoch veľa šťastia a lásky neužili. Avšak, Paľo bol vždy problémový a tak sa natíska otázka, či romantické opojenie zaľúbencom vydrží a či ich neprefacká realita každodenného dňa. Ľahké to nebude mať ani Dušan, ktorého čaká v súkromnom živote poriadna búrka. Z harmonického života sa zo dňa na deň stane veľká dráma. Zaujímavé osudy čakajú aj Evalda a Vandu, Leu, boxera Lohinského či slovenčinárku Helenku Medveckú.

Pozrite si malú ochutnávku z druhej série vo videu HORE!

Sledujte nové časti obľúbeného Nového života každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život