Lea je v totálnom šoku z maminho divného správania: Je Vanda zrelá na psychiatriu?

Druhá séria Nového života štartuje už dnes večer a to rovno v dvoch častiach za sebou! Osudy hlavných hrdinov vášho obľúbeného seriálu sa už od prvej časti začnú vyvíjať pekne zhurta.

Nie je novinkou, že sympatická Lea sa odjakživa cítila nepochopená vlastnou matkou. S Vandou majú pomerne vlažný vzťah a hoci žijú pod jednou strechou, každá má v podstate svoj život. Lea nikdy nerozumela Vandiným zlatokopeckým víziám a to, že striedala mužov, ju otravovalo. Naopak, horkokrvná tmavovláska považovala svoju dcéru za neženskú a neschopnú zaujať pozornosť opačného pohlavia.

Vzájomné nepochopenie týchto dvoch žien bude pokračovať aj v druhej sérii a to rovno v úvodnej časti. Lea sa rozhodne, že si dá prihlášku na umeleckú školu. Keď príde domov a bude sa chcieť o tom s matkou porozprávať, ostane v šoku. Vanda sa totiž bude správať naozaj veľmi divne. Po byte bude pobehovať ako splašená, z ničoho nič bude kričať, pišťať a chytať sa za hlavu. Dokonca bude tvrdiť, že v byte sú cudzí ľudia a keďže robia hluk, nemôže sa na nič sústrediť. Lea ostane zhrozená a sklamaná nezáujmom matky o jej budúcnosť, tak jej navrhne, že na ňu zavolá psychiatria. Čo sa stalo? Naozaj Vande preskočilo alebo je za tým niečo úplne iné?

Sledujte Nový život v dvoch častiach za sebou už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život