Začalo to medzi nimi škrípať? Alena a jej nový milenec sa dramaticky pohádajú!

Alena sa po dlhých rokoch manželstva s Dušanom rozhodla začať nový život a dala sa dokopy s iným mužom. Hoci sprvu všetko vyzeralo idylicky, zdá sa, že ani s ním to rozhodne nebude ideálne. Prečo?

Alena sa po rokoch života poslušnej ženičky rozhodla pre zmenu. Rozbehla svoju kariéru v Čechách a dala sa dokopy so šéfredaktorom denníka Q, Robertom Bottom, a celé ju to akosi prevalcovalo. Bezhlavo sa zamilovala a rozhodla sa, že s ním chce prežiť zvyšok života. Charizmatický muž si ju podľa jej slov získal tým, že je rozumný, vecný, pragmatický a presne vie, čo chce. Čiže, presný opak Dušana. Ako to však už býva, veci, ktoré nás na partnerovi sprvu najviac fascinujú, sa po čase stávajú dôvodom hádok. A tak to bude aj medzi Alenou a Robom.

Nový milenec jej sčista-jasna oznámi, že pre nich kúpil dovolenku v Thajsku. Na tom by nebolo nič čudné, keby nemala trvať celý mesiac. Hoci mnohé ženy by sa určite predstave mesačného oddychu pod palmami na pláži s drinkom v ruke potešili, Alena začala zúriť. Naštvalo ju, že Robo kúpil dovolenku bez toho, že by sa s ňou o tom poradil. Nahnevalo ju to najmä kvôli tomu, že nechce na tak dlhú dobu opustiť svojho syna Tomáša. Keď Bott vyrukoval s tým, že na tej dovolenke by s ňou chcel „zapracovať na bábätku“, rozčúlila sa ešte viac. Podarí sa im túto krízu zažehnať, alebo sa ich krehký vzťah nadobro skončí?

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život