Harmonický vzťah Fedora a Helenky je v troskách: TOTO ryšavku vytočilo do nepríčetna!

Temperamentná učiteľka slovenčiny si vzala do hlavy, že by chcela mať s partnerom a kolegom Fedorom Ďurišom dieťa. Avšak tomu jej rozhodnutie nie je veľmi pochuti.

Sympatická učiteľka slovenčiny Helenka Medvecká našla po boku docenta Fedora Ďuriša to, čo u mužov vždy hľadala. Charizmatický muž v rokoch si prísnu ryšavku získal svojím rozhľadom, intelektom i vyžarovaním. Netrvalo dlho a z Helenky a Fedora sa stal krásny párik. Keďže bola vo vzťahu nadmieru spokojná, rozhodla sa, že by bolo načase uvažovať o spoločnej budúcnosti. Hoci v minulosti nebola príliš nadšená z predstavy, že by sa stala matkou, pod vplyvom okolností sa to zmenilo.

Helenka sa rozhodla, že by si chcela s Fedorom založiť rodinu. Ten však z jej plánu nebol príliš nadšený, pretože už teraz má dve deti s dvomi rôznymi ženami. Okrem toho sa už na bábätko cíti starý a navyše, mať dieťa nie je lacná záležitosť. Namiesto toho, aby Medveckej otvorene povedal, ako to cíti, začal situáciu riešiť poza jej chrbát. Poslúchol radu Paľa Cviklu a v nemocnici sa objednal na vazektómiu. Keď už sa zdalo, že sa všetko podarí zahladiť a nikto na jeho klamstvo nepríde, stalo sa niečo nečakané. Fedor urobil školácku chybu a zabudol sa z počítača odhlásiť. Ryšavka sa tak dostala do jeho mailov a v nich si prečítala, čo jej partner naplánoval. Pochopiteľne ju to rozzúrilo a pri prvej možnej príležitosti mu všetko vykričala. Ani si od neho nepýtala vysvetlenie a rovno ho vyhodila - ako zo svojho života, tak zo svojho bytu. Znamená to definitívny koniec ich vzťahu?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke alebo kedykoľvek v archíve!

Tagy: Nový život