Hoffa zistila, kto je tá žena na zázname z kamery! Fábry odhalený?!

Odpoveď sa jej prisnila pri Jakubovi, odhalí jej neveru?

Fábry sa musí obávať! Hoffa už trpko oľutovala aféru s doktorom, po ktorej ju začal neznámy človek vydierať fotkami z ich sexuálnej výmeny služieb. Po tom, čo sa Fábrymu s vydieraním podarilo skoncovať, sa Hoffa pustila do pátrania, kto za celou akciou stojí. K rozuzleniu záhady jej pomôže záznam z kamery umiestnenej smerom k recepcii na klinike. Spolu s Michalom Bajzom už zistili, že sa musia sústrediť na neznámu ženu, ktorej identitu musia odhaliť. Hoffa dlhé dni iba tápala, no dnes sa jej odpoveď prisnie. Kto je tá žena?

Dudko rieši s Evou aj Paťom peniaze, ktoré dostal od Soničky. Kým Paťo dúfa, že týmto krokom sa snaží Soňa opäť zblížiť s Dušanom, ten za týmto darom vidí ďalšiu špinavosť a peniaze chce vrátiť. Monča má ďalší skvelý nápad na biznis. Od M2 získala stánok na Vianočných trhoch, kde chce predávať cigánsku. Bez Danicinej babičky však ani tento biznis nepôjde, Monča chce vďaka nej zvýšiť tržby.

Emilko sa dozvie, že pozvanie od Hofiinho otca dostali obaja, no Janka si to vysvetlila ako romantické rande vo dvojici. Karol požiadal Angie, aby oznámila Kordiakovi, nech Lukymu na Vianoce nekupuje žiadne darčeky. Aj keď nerada, Angie súhlasí, no Karol nevie, že na Mikuláša už Lukášovi niečo poslal. Soňa večer vtrhne k Jančovcom s jasnou otázkou...

1069. diel Paneláku „Vianočné trhy“ už dnes o 20:20 na Jojke!