Tento Panelák si nemôžete nechať ujsť! Veľké odhalenia, priznania aj facky!

V Paneláku vyjde pravda najavo a ostanete aj poriadne zaskočení!

Panelák bude poriadne drsný! Hoffa definitívne odhalí Fábryho, ktorý stál za jej vydieraním. S doktorkou si na klinike užil sex, ktorý sám nechal nafotiť, aby fotografie vytiahol v momente, kedy Ingrid skoncovala s ich výmenami služieb. Dnes sa však všetko otočí proti nemu. Hoffa sa chce priznať Jakubovi, nezdrží sa ani Michal, ktorý sa nemôže pozerať na to, ako si Ivana svadbou s Fábrym zničí život. Príde za ňou priamo do paneláku, kde ich však v rozhovore preruší Tibor. Zasiahne v poslednej možnej chvíli a to tak drsne, že Ivana ostatne zaskočená.

Tibor sa bude snažiť urobiť všetko preto, aby nedošlo k zrušeniu svadby. Hoffu však ovplyvniť nedokáže, tá v sebe už dlhšie tlak udržať nevie a chce sa Kubovi priznať. Fábryho vníma ako chorého človeka, ktorý sa celý čas na jej nešťastí zabával. Tibor je však presvedčený, že do svadby sa mu Jakuba podarí umlčať a tak jediný, kto môže Ivane povedať pravdu je Michal. Toho varuje, aby sa k Ivane nepribližoval, no ten sa riadiť jeho príkazmi nemieni. Fábry je zúfalý, Michal nechce ustúpiť a Tibor sa uchýli k násiliu! Bajzovi sa vyhráža, že toto je iba začiatok!

Facky budú lietať aj u Jančovcov. Soňa prichádza opäť do paneláku a chce vedieť, prečo jej Dušan vrátil peniaze za byt. Eva sa postaví za Dudka a so Soňou sa poháda. Paťo Eve vyčíta, že vzťah jeho rodičov stroskotal kvôli nej a za jeho reči mu Dušan vylepí. Sonička nakoniec všetkých šokuje nepredvídateľným krokom. Nevera sa nebude skloňovať iba z úst Hoffy a Michala, ale aj u Cinegeho. Inči prišla s podozrením, že ju Jogi podvádza. Jeho reakcia nebude vôbec presvedčivá.

1070. diel Paneláku „S pravdou von!“ si rozhodne nenechajte ujsť!