Jakub o nevere vedel! Nešťastná Ivana bude rozdávať facky!

Ivana Michalovým rečiam neverí, zruší svadbu po Hoffinej návšteve?

Pravda vyšla najavo, všetky tajomstvá sú odhalené! Hoffe sa vďaka intenzívnemu pátraniu podarilo prísť na to, kto stojí za jej vydieraním prostredníctvom fotografií, na ktorých sa oddáva sexu s Tiborom Fábrym. Práve on sa doktorke pomstil za to, že s ním pomer ukončila, no teraz na to môže škaredo doplatiť. Hoffa už viac neveru tajiť nechce a so všetkým sa priznala Jakubovi. Jeho reakcia je však viac ako zarážajúca, Ingrid bez prosieb a nárekov odpustí! Aj Kubo má totiž pre Hoffu prekvapenie, o jej nevere s Fábrym veľmi dobre vedel a vďaka jej otcovi vie aj to, prečo to urobila. Vysvetľovanie si celej pravdy nakoniec dopadne úplne naopak, ako by sme si mysleli. Nekajá sa Ingrid, ale Kubo.

Ivana bude s realitou konfrontovaná najprv od Michala. Ten sa nenechal zastrašiť Tiborovými vyhrážkami a deň pred svadbou musel Ivanu pred jej nastávajúcim vystríhať. Tá však berie jeho slová ako pomstu za to, že už nie sú spolu a Michalovi neverí. Na druhý deň sa vo dverách Ivaninho bytu zjaví Hoffa, ktorá urobí presne to, čo Tiborovi sľúbila. Povie jej pravdu sama. Ivana je už pomaly na ceste do Hubovej, zruší nakoniec svadbu, ale neuverí ani jej?

V Paneláku je skutočné dusno, no atmosféru sa pokúsia uvoľniť aspoň ImreGejzom. Tí sa v kostýmoch Mikuláša a čerta vyberajú potešiť celý panelák a na pomoc si zoberú aj Danicinu babičku prezlečenú za anjela. Robotníci sa však akosi pripijú a po ceste babičku stratia. Soňa oznamuje Dušanovi, že sťahuje žiadosť o rozvod. Dokonca príde na návštevu aj s malou Lujzou. Paťo chce, aby rodina bola opäť spolu, no Dušan už nevidí viac zmysel zotrvávať vo vzťahu so Soňou.

Nenechajte si ujsť mikulášsky Panelák tento raz výnimočne o 22:30 na Jojke.