Hádka s Romanou sa skončí pre Paťa bolestivo! VIDEO

Paťo v hádke s Romanou pritvrdí, tá sa zbalí a odíde. Možno navždy.

U Jančovcov sa domácnosť rozdelila na dva tábory. Kým mladý Paťo chce, aby sa jeho rodičia opäť dali dokopy a vyčíta Dušanovi, že Soňu vyhodil z bytu, ten nachádza pochopenie aspoň u Romany, ktorá Dudka chápe a vie, že v prvom rade sa musí rozhodnúť od sám. Medzi Paťom a Romanou dochádza k ostrej výmene názorov, ktorá vyvrcholí otázkou, či Romana Dudka neobhajuje náhodou preto, že by sa s ním kedysi vyspala.

Po tomto obvinení Romana stráca nervy, Paťovi z otočky vylepí a nakope ho aj do citlivého miesta. Je rozhodnutá, že v takomto prostredí viac nevydrží a od Jančovcov odchádza. Sama nevie, či to nebude navždy. Ani u Švehlu sa situácia nevyvíja pozitívne, Hoffa je rozhodnutá, že sa ku Kubovi už nevráti. Situáciu si potrebuje vyjasniť ešte s otcom, ktorého sa pýta, prečo Jakubovi povedal o jej nevere s Fábrym.

Kubo sa cíti sám a tak sa opäť snaží zblížiť s Ivanou. Tá má však ešte stále nervy z toho, ako stroskotali jej svadobné plány. Na oboch však čaká veľké prekvapenie. Keď po večeri s Jakubom bude na odchode, stretne sa vo dverách s Fábrym. Aj Dušan bude mať postarané o ďalší adrenalínový večer. Soňa sa opäť vráti a s plačom bude prosiť o odpustenie...

1074. diel Paneláku "Prosby o odpustenie" sledujte o 20:20 na Jojke!