Dramatický návrat Fábryho do paneláku: Na Ivanu použije silu!

Tibor sa najprv takmer pobije s Jakubom, nakoniec vyskočí na Ivanu!

Po rozchode s Fábrym trávi Ivana čoraz viac času u Kuba. Ten je na jednej strane nešťastný z rozchodu s Hoffou, no jeho srdce ho stále ťahá na obe strany a tak je z Ivaninej blízkosti nadšený. Bývalí manželia budú mať obaja slabú chvíľu a takmer skončia v spoločnom objatí. Z toho ich okrem Terezky vytrhne aj zvonček pri dverách, v ktorých sa zjaví Fábry. Ten sa dožaduje Ivany a Jakub okrem slovného odporu použije aj násilie.

Tibor nakoniec pochopí, že u Jakuba nepochodí a tak sa pokúsi Ivanu odchytiť v jej byte. Potrebuje jej niečo povedať a nechce viac čakať. Na druhý deň sa náhodne stretnú na druhom poschodí a keďže Ivana nechce Tibora počúvať, použije aj silu! Ivana je presvedčená, že s Fábrym už nechce mať nič spoločné, no ten si nedá pokoj a dokonca Ivanu pobozká.

Aj u Jančovcov dôjde k emotívnej situácii. Sonička si uvedomila, že jej taktika nevyšla a priznala, že Dušana stále miluje. Odchodom do Holandska chcela Dudka iba rozhýbať a dúfala, že príde za ňou, no on sa namiesto toho zamiloval do Evy. Soňa je pripravená vrátiť sa okamžite k Dušanovi a to napriek jeho neverám a správaniu. Zlomí konečne Dušana?

1075. diel Paneláku "Spoločné sviatky" sledujte o 20:20 na Jojke.