Viki Rakova

Návrat Viki Rákovej do Paneláku: Akú úlohu zohrá Agáta?

Najväčšou záhadou je totožnosť otca jej nenarodeného dieťaťa.

Viki Ráková sa zo seriálu Panelák vytratila už dávnejšie: vtedy sa seriálová postava Agáty rozhodla rozbehnúť svoj biznis v Budapešti a v Paneláku po nej zostal len Noro (Milan Ondrík). Na začiatku bola ústrednou postavou seriálu, dej sa rozbiehal, keď sa prisťahovala do bytovky z Nových Zámkov. Mnohým divákom sympatická postava s večnými problémami v seriáli chýbala a práve tí budú mať radosť, keď vám povieme, že sa do Paneláku vracia!

Andy Kraus, tvorca seriálu a scenárista sa rozhodol nielen pre návrat Viky Rákovej, ale dokonca zakomponuje jej tehotenstvo do deja. Viky momentálne očakáva svojho prvého potomka, v rovnakej situácii sa ocitne aj seriálová Agáta, no tá bude mať (na rozdiel od Viki) problémy s určením otcovstva. „S Norom sú rozídený, no ona sa vráti do deja a bude mu tvrdiť, že to dieťa je jeho. On to však nebude chcieť veriť,“ prezradil pre joj.sk Andy Kraus.

To, či je otcom Agátinho dieťaťa Noro alebo niekto iný, sa však dozvieme až v decembri. Tiež pravdepodobne sklameme fanúšikov Agáty, ktorí dúfajú, že sa stane opäť trvalou súčasťou Paneláku: „S Viki sme sa dohodli, že bude hrať mesiac. Potom si chce oddýchnuť, čakajú ju materské povinnosti. Keď sa zotaví, budeme komunikovať o ďalšom pokračovaní,“ dodal Kraus. 

Sledujte Panelák opäť v pondelok o 20:30 na JOJke!