Nove postavy

„Úchyl“, slovenská Mejkpísová a „záporák“: Tieto postavy v Paneláku zamiešajú karty!

Prečítajte si o nových postavách viac.

Nová séria vášho obľúbeného Paneláku sa po krátkej pauze vráti na televízne obrazovky už dnes večer. Popri dobre známych postavách sa divákov televízie JOJ predstavia aj úplne nové postavy, ktoré v deji poriadne zamiešajú karty. Po vyšetrovateľovi Albertovi Bártovinovej čašníčke Ruženke vám predstavujeme ďalšie postavy, ktoré seriál spestria.

Mudr. Daniel Mráček – Mladého a ambiciózneho gynekológa zamestná na svojej súkromnej klinike doktor Bajza. Kým Hoffa a Petra z neho budú nadšené, pretože je atraktívny, Silvinka ho bude neznášať. Počula totiž, že je veľký sukničkár a „úchyl“. Pravdou je, že má za sebou niekoľko „avantírok“ a mladé ženy mu nie sú ľahostajné, no prácu si robí dobre a poctivo. Postavu doktora Mráčka hrá herec Daniel Žulčák.

Vyšetrovateľka Judita – Šarmantná tmavovláska je kolegyňou Alberta Bártu. Má s ním veľmi zaujímavý vzťah a ľudia nevedia rozoznať, či z nich budú milenci alebo sa len majú radi ako brat a sestra. Každopádne k sebe majú blízko. Vedú spolu nekonečné debaty o práci, ale aj o súkromí. Judita je úprimná, občas cynická a Alberta rada podpichuje. Bártovu spoluvyšetrovateľku stvárňuje herečka Michaela Majerníková.

Oscar Orgován – Diváci Paneláku budú môcť konečne spoznať aj Romaninho otca. Ten k Jančovcom príde hneď ako sa dozvie, že jeho dcéra je v druhom stave. Je seriózny a pomerne konzervatívny, no ide si tvrdo za svojim. Klamať telom sa pravdepodobne naučil pri podnikaní. Na prvý pohľad je totiž šarmantný a očarujúci, no pod masku sa ukrýva „záporák“ s mafiánskymi praktikami. Drsný materialista v podaní herca Ivana Vojteka však svoju dcéru nadovšetko miluje a urobil by pre ňu čokoľvek.

Sledujte novú sériu Paneláku už dnes o 21:40 na JOJke!