Panelak 15.seria

Toto dojme všetkých divákov: Poznáme tajný scenár k veľkému finále Paneláku!

Prečítajte si, ako sa uzavrú jednotlivé dejové linky.

Diváci televízie JOJ vedia, že obľúbený seriál Panelák sa so svojimi fanúšikmi rozlúči na konci 15. série. Hoci osudy vašich obľúbených postáv nebudú pokračovať v ďalšej sérii, scenárista Andy Kraus nevylúčil, že v budúcnosti by sa Panelák mohol vrátiť späť na televízne obrazovky. Preto museli scenár k veľkému finále napísať tak, aby seriál mohol prípadne pokračovať. Nám sa podarilo zistiť, na čo sa diváci Paneláku môžu tešiť na konci 15. série.

Ivana bude naďalej pokračovať v mileneckom vzťahu s Maslákom. Ich stretnutia však postupom času nebudú mať len sexuálny charakter, pretože si uvedomia, že sa do seba zamilovali. V poslednej epizóde Schwarzová zistí, že s Marcelom čaká dieťa. Keď mu to povie, bude na počudovanie šťastím celý bez seba. Zmení sa akoby mávnutím čarovného prútika a začne si s Ivanou plánovať spoločnú budúcnosť, v ktorej, žiaľ, nie je pre Angie miesto. To však nebude pre Angie jediná rana osudu. Ozve sa jej Karol, ktorý sa s ňou bude súdiť kvôli Lukáškovi. Chce, aby mu ho zverili do výhradnej opatery. Zaplatí si výborného právnika, ktorý si na súde  vydupe svoje. Angie tak ostanú len oči pre plač. Rozhodne sa, že skoncuje so životom, a preto predá svoj podiel v bare Dudkovi.

Jančovi sa však od začiatku nepáčilo, že bar vyzerá ako Tirolská izba. Po dohode so spolumajiteľom prerobia priestory baru na exkluzívny striptízový podnik v štýle Moulin Rouge. Počas prerábky mu napadne, že s pracovnými silami nebude problém. Spomenie si, že Cinegeho dcéra Inči kedysi tancovala pri tyči. Navrhne jej preto spoluprácu, z ktorej sa bude mamička malej Valentínky veľmi tešiť. Jediný, komu to nebude po chuti, je Sonička. Je presvedčená, že Dudko bude mať pri svojej „donchuanovskej“ povahe pletky so všetkými tanečnicami.

Radikálne zmeny čakajú aj Denisu. Porodí zdravé a krásne dieťatko, no s Frederikom neostanú spolu. Ten sa totiž po smrti svojho otca bude chcieť navždy usadiť vo Francúzsku. To ale z Denisinho pohľadu neprichádza do úvahy. Adoptované deti totiž nemôžu žiť v inej krajine. Preto sa po spoločnej dohode rozhodnú, že sa rozídu, no ostanú manželmi. U osamelej Denisy hľad'á priateľské útočisko zdeptaná Angie. Spoločný večer pri víne však dopadne inak, ako si naplánuje. Kolegyne z baru sa spolu vyspia a po čase si spolu začnú lesbický vzťah.

Najhoršie zo všetkých však dopadne Alica a Egon. Podnikateľ napokon predá svoju firmu Oskarovi Orgovánovi a za získané peniaze sa rozhodne nielen odsťahovať na ostrov, ale aj vystrojiť pompéznu židovskú svadbu s Alicou. Na svadobnú cestu pôjdu na ostrov Fidži, kde zažijú naozaj krásne spoločné chvíle. No dva dni pred odletom sa stane tragédia. Na ostrov príde nečakane hurikán, pri ktorom obaja zahynú...

Milí fanúšikovia, veríme, že aj takýto záver by sa vám mohol páčiť, no napísanie scenáru k veľkému finále vášho obľúbeného Paneláku asi predsa len prenecháme na tvorcov seriálu. Želáme vám veselý prvý apríl!