Husté „háro“ a nevinný chlapčenský pohľad: Uhádnete, kto je tento mladý muž?

Za toľké roky sa poriadne zmenil.

V čase, keď vznikla titulná fotografia, mladý muž na nej ani len netušil, že jedného dňa bude patriť medzi najvplyvnejších mužov slovenského šoubiznisu. Ani vo sne netušil, že raz bude mať na konte množstvo úspešných projektov, pod ktoré bude podpísaný. Lenže roky prešli a z mladého muža s nevinným chlapčenským pohľadom a s hustým három je dnes zrelý a úspešný muž. Ak ste tipovali, že ide o Andyho Krausa, mali ste pravdu. Scenárista, režisér a otec Paneláku sa fotkou z mladosti pochválil na svojom profile na sociálnej sieti, pričom si vyslúžila búrlivé ohlasy. Hoci mu možno na tvári pribudla nejaká tá vráska, humor, dobrá nálada, charizma a samozrejme dobré nápady mu ostali, o čom sa diváci JOJky už čoskoro presvedčia v pokračovaní kultového seriálu Panelák.

Zdroj: TV JOJ, Archív A.K.

Chcete sa aj vy stať súčasťou Paneláku a zahrať si v ňom ako epizódna postava alebo sa radšej chcete stretnúť so samotným Andym a z našimi hercami? Tak potom neváhajte ani chvíľu a zapojte sa do našej skvelej súťaže! Prihláste sa prostredníctvom priloženého registračného formulára, vyplňte svoje údaje a napíšte nám svoj najkrajší zážitok alebo spomienku súvisiacu s Panelákom. Zároveň nezabudnite označiť, či by ste chceli vyhrať stretnutie alebo účinkovanie. Spomedzi všetkých prihlásených vyžrebujeme tie najkrajšie a najdojímavejšie odpovede. Výhercov vyhlásime v pondelok 13. marca a budeme ich telefonicky kontaktovať.

Čo jednotlivé výhry zahŕňajú? 
5x Stretnutie s hercami a s tvorcami 
pre seba a svojich troch blízkych (15. marca 2017, Bratislava): prehliadka ateliérov Paneláku, stretnutie s hercami a s tvorcami, selfiáda

12 x Účinkovanie v Paneláku (16. marca 2017, Bratislava): účinkovanie ako epizódna postava v Paneláku, stretnutie s hercami, ktorí budú v danom obraze hrať s možnosťou odfotiť sa s nimi, prehliadka ateliérov

Ako si stretnutie s hercami, prehliadku ateliérov Paneláku či účinkovanie v bare užili naši fanúšikovia a víťazi súťaže pred pár rokmi, sa dozviete v priloženom videu! 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora