Kritizovaná playmate z Paneláku: Silikóny mi pomohli preraziť!

Lucia Javorčeková už raz u nás bola, prezradila, prečo si dala zväčšiť prsia.

Lucia Javorčeková je predovšetkým playmate, no vyskúšala si už aj rolu herečky. Vidieť ste ju mohli ako epizódnu postavu v Paneláku. Zahrala si kandidátku na sekretárku u Egona s Jakubom. Egona zaujala hlavne vďaka veľkému a hlavne plnému výstrihu, Jakub protestoval, lebo nemala dostatočné znalosti. U vás jej účinkovanie v seriáli vyvolalo značné emócie, na Facebooku si Lucia odniesla veľkú dávku kritiky, na ktorú aj náležite zareagovala. Sympatickú modelku ste už mohli vidieť v inom projekte televízie Joj, objavila sa v relácii Supermama, kde rozprávala aj o svojich prsiach.

Lucia sa priznala, že práve plastika pŕs jej pomohla v jej biznise. „Mne sa tým práca rozbehla, keď to mám takto povedať. Ja som si ich vyslovene dala spraviť len kvôli dobrému pocitu, pretože som sa nevedela na to pozerať, ja som sa nevedela pred manželom vôbec uvoľniť pri intímnejších situáciách.“ Úspešná modelka priznala, že mala z operácie strach, no zvládla to. Taktiež si o plastickej operácii naštudovala mnoho informácií. „Ja som na to čakala rok, keďže som bola u pána doktora, ktorý bol maximálne vyťažený. Malo som tým pádom veľmi dlhý čas na rozmýšľanie aj na naštudovanie danej problematiky. Existujú rôzne fóra, teraz je to aj rozšírené, že o tom všade veľa informácií. Mala som aj strach, samozrejme, je to pod celkovou narkózou, ale zvládla som to,“ povedala Lucia v relácii Supermama.

Jej plný výstrih radi obdivujú ľudia naokolo a hlavne muži. „Občas je to obťažujúce, že sa nerozprávajú so mnou, ale s mojimi prsiami. Je to nepríjemné, ale pomáha mi to pri mojej práci. Mnohí sú zvedaví, aké sú na dotyk,“ dodala s úsmevom playmate.

Všetky epizódy seriálu Panelák nájdete v našom archíve. 

Čítajte viac:

Playmate z Paneláku reaguje na urážky na Facebooku: Ľudia sú zákerní a hrubí!

Veľká súťaž: Ukáž celému Slovensku, ako pozeráš Panelák a vyhraj!

V Paneláku si zahrá nový krásavec!