Vojta Dyk

Exkluzívne FOTO: Sexsymbol Vojta Dyk v Paneláku

Český sexsymbol si zahral po boku Romana Luknára a Evy Sakálovej! Pozrite si exkluzívne tieto fotografie!

V obľúbenom dennom seriáli sa objaví ďalšia známa tvár! Tentokrát sa môžete tešiť na úspešného českého speváka a herca Vojta Dyka, ktorý si nakrúcanie veľmi pochvaľoval: "Nakrúcalo sa mi veľmi dobre. Ale som rád, že to bolo len krátko, keďže teraz sa už tak nevenujem nakrúcaniu. Takže vlastne som sa toho trošku aj bál. V Paneláku budem hrať po boku Evy Sakálovej a Romana Luknára a je to fajn, keďže ich celkom dobre poznám."  Vojta nakrúcanie v Paneláku nebral ako prácu "Bol to pre mňa taký výlet, popri ktorom som si odskočil na nakrúcanie," zhodnotil.

Vojta Dyk patrí medzi najpopulárnejších českých mladých umelcov. Výrazné postavy stvárnil v seriáloch Letisko, Veľmi krehké vzťahy a Dokonalý svet. Je frontmanom úspešných kapiel Nightwork (ktorá tento rok zanikla) a TOP Dream Company.  Získal cenu Alfréda Radoka v kategórii Objav roka (2009), v českom Slávikovi získal v tom istom roku ocenenie Skokan roka.

Niekoľko rokov chodil s herečkou Markétou Frösslovou. V divadelnej hre Bláznivý Petříček sa zblížil so sedem rokov staršou hereckou kolegyňou Tatianou Vilhelmovú. Začiatkom roku 2011 sa obaja stali najsledovanejším párom českého šoubiznisu.

Panelák je tu pre vás vždy v pondelok až štvrtok o 20:30 na Jojke! Poslednú časť vášho obľúbeného seriálu nájdete v našom ARCHÍVE.

TOP scéna minulého týždňa: Imre, Gejza a Dušan cvičia zumbu!

Bajza dostal šialený záchvat: Vyhadzuje Frederika z domu!

Nitšnajderka vymákne nahú Ivanu u Jakuba!