Čím je Mamba výnimočná? Ohúri vás špeciálnymi vešteckými schopnosťami!

Ako to dokáže?

V novom dramaticko-romantickom seriáli Pravá tvár, ktorý pokračuje druhou časťou už dnes o 20:35, si popri Monike Horváthovej, Marekovi Geišbergovi či Jurajovi Hrčkovi zahrá aj sympatická a vždy skvele naladená speváčka a herečka Dáša „Mamba“ Šarközyová alias Mamba Dasha. Svojej optimistickej povesti teda nezostane herečka nič dlžná. Niet teda pochýb, že práve ona bude najväčšou dávkou zábavy v Pravej tvári. Do deja vpáli už dnes a už od prvej sekundy sa zapíše do pamäti divákov ako poriadny víchor. 

Za všetko môžeme ďakovať Yvannovi a Vike, ktorým sa v práci príliš nedarí, no stále to nevzdávajú. Vypísali preto konkurz na nového kolegu do kaderníctva a celý deň strávili pohovormi, ktoré ich totálne vyšťavili. Ako blesk z jasného neba sa po konci šichty zjavila uletená Saša, ktorú stvárňuje mladá herečka Dáša "Mamba" Šarközyová alias Mamba Dasha. Unavení Yvann s Vikou ju chceli otočiť vo dverách, no Saša sa nedala a vytasila všetky svoje zbrane. "Vy si často umývate vlasy, niekedy aj každý deň, lebo máte pocit, že sú mastné. Mali by ste ubrať. Možno by ste mali ubrať," šplechla Vike do tváre. Vika pritom nebola vôbec urazená, akurát sa dozvedela, že to isté si myslel už dlhšie aj Yvann, akurát nemal odvahu jej to povedať. 

Prava tvar - Mamba Prava tvar - Mamba Zdroj: joj.sk

​Yvanna i Viku svojská Saša poriadne zaskočila a už aj zabudli na to, že sú totálne zničení po celodennej "šichte". Yvannovi to napokon nedalo a spýtal sa, ako je možné, že má taký dobrý odhad na ľudí. Saša neváhala a priznala svoju pravú tvár. Odhalila netradičné veštecké schopnosti. "Z vlasov. Vy máte napríklad problém s krčnou chrbticou. Z vlasov, veľa vecí robím z vlasov, robím z nich aj woodoo bábiky," vytasila Saša svoje tajné zbrane. Veštiť z vlasov nedokáže len tak hocikto, uvidíme, ako sa napokon zapáči Yvannovi a Vike a či si nakoniec Sašu predsa len nenechajú u seba. 

Sledujte druhú epizódu nového seriálu Pravá tvár dnes o 20:35 na JOJke!