Bradatý herec zo seriálu Pravá tvár: Boli dlhánske fúzy Richarda Autnera skutočné?

Ako vyzerá teraz?

Jednou z najpozoruhodnejších postáv seriálu Pravá tvár je zaiste veterán Vlado, ktorý sa zamiešal medzi dve pomstychtivé ženské – svoju frajerku Monu a milenku Magdu. Túto zaujímavú postavu si zahral mladý herec, spevák a fotograf Richard Autner, ktorého ľudia môžu už zdiaľky spoznať vďaka jeho výraznej a hustej brade. Je však jeho skutočná alebo prispeli k tomuto imidžu aj šikovné ruky maskérok? „To bola brada, ktorú som mal svoju, mala asi pol roka. Zhodou okolností sa režisérovi hodila. Najprv som si myslel, že sa budem musieť oholiť, no všetko bolo inak. Moja súkromná brada sa stala súčasťou Vlada,“ smeje sa Richard.

Pravá tvár - Richard Autner Pravá tvár - Richard Autner Zdroj: joj.sk

​Pre bradu sa herec rozhodol z čisto estetických dôvodov – jednoducho sa mu páčila. Po dokrútení seriálu si ju však musel napokon oholiť kvôli jednej inscenácii, v ktorej hrá eštebáka. „Staršia kolegyňa mi hovorila, že vtedajší eštebáci museli byť oholení, aby neboli ľahko rozpoznateľní,“ prezrádza seriálový Vlado. Hercovi už v súčasnosti brada dorastá do pôvodnej podoby. „Opäť si ju nechávam dorásť, lebo sa mi to páči a cítim sa s bradou dobre,“ uzatvára bradáč.

Pravá tvár - Richard Autner a Janka Labajová Pravá tvár - Richard Autner a Janka Labajová Zdroj: Takto v súčasnosti vyzerá Richard Autner spolu s Jankou Labajovou

Sledujte Richarda Autnera v seriáli Pravá tvár v stredu o 20:35 na JOJke!