Dobrou náladou nakazíme aj vás: Takto sme nakrúcali chytľavú upútavku k seriálu Prázdniny!

Štartujeme už v stredu.

Už v stredu o 20:35 štartujeme nový komediálny seriál Prázdniny, ktorý nás zavedie do prekrásneho a najmä pokojného prostredia Kopaníc. Traja bratranci Jano, Zdeno a Laco majú ťažkú úlohu, chcú svojim deťom dokázať, že prežiť sa dá aj na kopaničiarskej chalupe bez výdobytkov modernej doby. Jedna chalupa, dva týždne, traja chlapi, šesť detí, množstvo krásnych i bláznivých zážitkov bez mobilov a počítačov. To sú prázdniny, na aké nezabudnete ani vy.  

Ešte pred štartom samotného seriálu sme vám predstavili novú titulnú pesničku, ktorá sa nesie v rovnakom veselom a pohodovom duchu ako Prázdniny. Herci Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, herečky Zuzana Norisová, Kristína Greppelová, Lucia Siposová a všetky ich seriálové deti sa spolu postavili pred mikrofón a nahrali skladbu, ktorú si už teraz mnohí z vás pospevujú. Chytľavú pesničku dopĺňa veselý klip, ktorého natáčanie si herci dokonale užili. Seriálové deti sa najviac tešili z toho, že tento raz nemuseli učiť žiadne texty. 

"Veľmi sa mi páči hlavne priestor, kde to točíme. Je tu nesmierne dobrá energia, fantastickí ľudia. Ráno sme si dali raňajky a zažili sme krásny deň. Presne tak by mala vyzerať práca," teší sa zo seriálu Marko Igonda. Zo šesťdesiatich pohodových nakrúcacích dní sa rovnako tešil aj herec Tomáš Matonoha: "Myslím,že to bolo najlepšie natáčanie, aké som kedy mal. Boli to zároveň I skutočné prázdniny na Myjave. Spojilo sa pracovné s užitočným, relaxáciou a odpočinkom." Pozrite si v našom videu, ako si herci užívali nakrúcanie veselej upútavky k novému seriálu Prázdniny.  

Nový seriál Prázdniny štartujeme už v stredu 18. januára o 20:35 na JOJke!