Celý dom len pár metrov od chalupy: Tomáš Matonoha došiel na Prázdniny na vlastnom karavane!

Ako to zvládal?

Predstaviteľ seriálového Laca z Prázdnin – český herec Tomáš Matonoha bol k „prázdninovskej“ chalupe ešte spojenejší, než ktokoľvek iný. Hoci všetci členovia štábu i herci prespávali počas nakrúcania na Myjave v okolitých hoteloch a penziónoch, Tomáš bol len na skok od epicentra diania. Iba pár metrov od chalupy si totiž odparkoval svoj vlastný karavan, v ktorom často aj reálne prespával. „Karavan som si kúpil, aby som ho mal so sebou vždy, keď ho budem potrebovať a nikoho som sa nemusel pýtať. Nekúpil som si ho však pre seriál, ale preto, aby som ním mohol cestovať po Európe s vlastnými deckami a zároveň ho mohol otestovať aj popri nakrúcaní na Kopaniciach,“ vysvetľuje predstaviteľ seriálového Laca z Prázdnin. Výhodou tohto obytného vozu je jeho kompaktnosť a ľahké parkovanie.

Prazdniny - Tomáš Matonoha prišiel na pľac na vlastnom karavane Prazdniny - Tomáš Matonoha prišiel na pľac na vlastnom karavane Zdroj: joj.sk

​Tomáš mal už pri kúpe karavanu jasnú víziu, ako ho čo najlepšie možno využiť. V priebehu najbližích desiatich rokov by na ňom chcel precestovať celú Európu. Na pľac docestoval obytným domom z Prahy hneď v prvý nakrúcací deň o druhej v noci, o pol tretej šiel spať, aby mohol byť už o pol ôsmej na nohách na prvej klapke. „Spí sa tam výborne, žiadne nočné budenie nehrozí. Hore je to tvrdé, ale človek má aspoň skvelý výhľad a cíti sa, že je nad vecou,“ pokračuje Matonoha. Niet sa čo čudovať, veď vo vnútri má úplne všetko okrem televízie. Tá tam podľa neho nemá čo robiť, tú môže sledovať doma. „Je tam toaleta, kúpeľňa, kuchyňa, stôl, postele takmer pre piatich, skrinky. Pokojne by sa tu mohla konať aj komorná žúrka. Myslím, že štyri-až päť ľudí tam môže žúrovať, šiesty by tam už bol naviac,“ smeje sa herec.

Sledujte Prázdniny v piatok a v stredu o 20:35 na JOJke!