Tretia séria Prázdnin bude plná noviniek: Prichádza nová hlavná postava!

O koho ide?

Prázdniny sú späť. V súčasnosti už pre vás nakrúcame nové príbehy v rámci tretej série tohto mimoriadne obľúbeného rodinného seriálu. S novou sériou pribudne aj množstvo noviniek, ktoré vám postupne predstavíme. Prvou z nich je nová hlavná postava. Na scénu totiž prichádza české dieťa, ktorého hrá 12-ročný Ondrej Sýkora. Viac o tejto skvelej novinke nám už povedala scenáristka Prázdnin Kristína Cibulková. "V rodine je tak zapletený, že je to Laca Lehotského malý brat, ktorého hrá Tomáš Matonoha. Je to teda strýko Miška a Ondra," vysvetľuje scenáristka. 

Prázdniny - Ondro a Markus Prázdniny - Ondro a Markus Zdroj: joj.sk

​Novú detskú hereckú postavu pritom tvorcovia hľadali cez tri náročné kastingy v Bratislave a Brne, a to z viac než 60 detí. "Bol dosť veľký záujem. Prišlo tam naozaj veľa detí. Tie Prázdniny poznali aj ich pozeraliDo užšieho výberu sa dostali štyri deti, ktoré boli v rôznych vekových kategóriách. Dôležité bolo najmä to, aby zapadli medzi ostrieľané decká," pokračuje Cibulková. Ondrovi sa všetko podarilo na výbornú. Nielenže skvele hrá, ale navyše okamžite zapadol do seriálového kolektívu. Tvorcovia navyše neskôr prišli na to, že sa na svojho seriálového brata, ktorého hrá Pavel Liška, nápadne podobá.

https://www.instagram.com/p/BlWE1GzFSze/?taken-by=karoly_kubankova

Po kastingu dokonca prišli všetky ostatné deti za tvorcami, ktorí sa ich pýtali, s kým sa im najlepšie hralo. Všetci sa zhodli na tom, že práve s Ondrom. Po prvotýždňovom šoku tak Ondro maximálne zapadol. Deti sa spolu preháňali a šantili aj mimo kamier. S Ondrom sú teda na nakrúcaní teraz všetci maximálne spokojní a veríme, že rovnako to pocítia už čoskoro aj všetci diváci a fanúšikovia Prázdnin.