Visenie zo stromu nebolo med lízať: Ako zvládol Ľubomír Paulovič túto náročnú scénu?

Herec Ľubomír Paulovič, ktorý v seriáli Prázdniny stvárňuje suseda, musel nakrútiť aj náročnú scénu, v ktorej visel dolu hlavou. Z navonok krkolomného nakrúcania však bola hotová zábava.

Naši hrdinovia zo seriálu Prázdniny majú za sebou veľmi náročné putovanie lesom, v ktorom ich prepadol jeho majiteľ - pán Lopúch. A hoci išlo o nedorozumenie, mužík trpasličieho vzrastu ich stihol nielen nastrašiť, ale zvládol aj čosi oveľa horšie. Sused totiž skončil hore nohami na strome uviazaný lanom. Komplikované to však nebolo len navonok v epizóde, ale aj na samotnom nakrúcaní. Svoje o tom vie aj predstaviteľ suseda, herec Ľubomír Paulovič. Ten sa pritom v tretej sérii Prázdnin objavuje oveľa častejšie než kedykoľvek predtým. To sa však zatiaľ nedá povedať o jeho kozičke Apríl, ktorú sme prvýkrát mohli vidieť až v teraz, v siedmom dieli. Ako však herec uviedol, kozička, ktorá hrala Apríl, bola chorá, vraj mala zapálené vemienko a práve preto prišla do seriálu až v siedmom dieli. Pre Pauloviča však hranie s kozou - herečkou nebolo vôbec cudzie. On sám totiž má k zvieratám blízko. A už od detstva vie dokonca kozu aj podojiť. 

Ľubomír Paulovič nakrúcal scénu v lese, kde visel dolu hlavou Ľubomír Paulovič nakrúcal scénu v lese, kde visel dolu hlavou Zdroj: TV JOJ

​Herec spomína na nakrúcanie s kozou i s deckami z Prázdnin len v dobrom. Nikdy tiež nezabudne na to, ako visel v jednej zo scén dolu hlavou na lane. "Som tam visel ako na porážke. Nakrúcalo sa to celé jedno doobedie. Chlapci kaskadéri ma vždy dali na chvíľu dali dolu, keď bola dlhšia pauza a vtedy som si mohol postáť a pochodiť," spomína si Paulovič na veselé nakrúcanie dolu hlavou. Napokon to však všetko dopadlo dobre nielen v seriáli, ale aj na samotnom nakrúcaní a nikomu sa našťastie nič zlé nestalo. 

Sledujte Prázdniny opäť v utorok o 20:35 na JOJke!