Začali sme nakrúcať 4. sériu Prázdnin: Pozrite sa na prvú ochutnávku už teraz!

Obľúbený seriál Prázdniny pokračuje so svojou štvrtou sériou, ktorú sme začali v týchto dňoch nakrúcať. Pribudnú nielen nové dobrodružstvá a zážitky, ale napríklad aj postavy. Už teraz vám prinášame prvé zábery z toho, čo sa pre vás aktuálne chystá. Deti totiž netúžia po ničom inom, ako ísť na chalupu so svojimi otcami. 

Len prednedávnom sa skončila tretia séria Prázdnin a tvorcovia a herci seriálu sa už stihli opäť presunúť na Kopanice, kde aj tento rok strávia väčšinu leta. Tam už v týchto chvíľach nakrúcajú nové rodinné dobrodružstvá Jančichovcov, Marcínekovcov a Lehotských, ktoré budete môcť vidieť už o niekoľko mesiacov v štvrtej sérii tohto obľúbeného seriálu. Naši hrdinovia sú v plnom prúde začiatku letných prázdnin a presne vedia, čo aj tento rok chcú. Deti totiž netúžia po ničom inom, ako ísť na chalupu so svojimi otcami. 

Odchod sa však stále posúva, pretože chalupa sa rekonštruuje. Na starosti ju majú Barani, ktorí sľúbili, že bude hotová, ale stále nie je. Preto sa Jano s Marikou rozhodnú ísť na Kopanice na nich dozrieť. Deti zatiaľ prihlásili do denného tábora v Bratislavskej ZOO. To však nedopadlo celkom podľa ich predstáv. V štvrtej sérii uvidíte napríklad aj herca Mila Kráľa, ktorý sa už objavil aj v predchádzajúcich sériách ako kolega Jana a Zdena zo školy. Prvé zábery zo štvrtej série si môžete pozrieť už teraz v našej fotogalérii. 

Sledujte náš web, Facebook Prázdniny a Instagram JOJky a dozviete sa vždy tie najnovšie informácie!