Prázdniny mieria opäť na JOJku! O čom bude štvrtá séria?

Prázdniny po prázdninách. Prešiel ďalší rok a v rodinách Marcínekovcov, Jančichovcov a Lehotských sa všeličo zmenilo. Čo ale zostáva nezmenené, je priateľstvo a radosť z toho, že sa pôjde na chalupu, kde ich čakajú tie najlepšie prázdniny. Aj keď deti sú o rok staršie a puberta nimi lomcuje, v duši stále zostávajú deťmi, rovnako ako ich otcovia.

O čom bude 4. séria Prázdnin?

Letné prázdniny sa práve začali a deti netúžia po ničom inom, ako ísť na chalupu so svojimi otcami. Odchod sa však stále posúva, pretože chalupa sa rekonštruuje. Pod palcom ju majú Barani, ktorí sľúbili, že bude hotová, ale stále nie je. Preto sa Jano s Marikou rozhodnú ísť na kopanice na nich dozrieť. Deti zatiaľ prihlásili do denného tábora v Bratislavskej ZOO. Ten je ale pohromou. 

​Klaudia dostáva pracovnú ponuku z Česka a vyzerá to tak, že sa spolu so Zdenom, Oskarkom aj Lily budú sťahovať do Ostravy. Keď sa to dozvedia Lilyni bratranci a sesternice, na záchranu Lily musia niečo podniknúť. A tak sa pokúsia o spoločný útek zo zoologického tábora rovno na kopanice, aby spolu strávili posledné prázdniny. Narobia však takú spúšť, že ich z tábora okamžite vyhodia. Aby rodičia ďalším pokusom zabránili, o deti sa príde postarať prísna Zdenova mama z Rakúska, ktorú všetci volajú Tante Oľga.  

Laco má novú prácu. Stal sa dramaturgom v kultúrnom dome. Keď Barani konečne dokončia chalupu a všetci sa chystajú na odchod, zistí, že nemá nárok na dovolenku. Je ochotný urobiť čokoľvek, aby sa na kopanice dostal. Pokúsi sa ukradnúť péenku z gynekológie, dokonca sa pred šéfom tvári, že je chorý. Žiadny plán sa však nevydarí, a tak Laco musí zostať doma.

Decká na chalupe túžia po dobrodružstve a všetko, čo im Zdeno a Jano ponúkajú sa im máli. A tak Jano vymyslí hru, v ktorej deti majú hľadať 5 kopaničiarskych živlov. Hra sa mu však vymkne spod kontroly a deti sa stratia. Laco sa snaží pátranie koordinovať z Bratislavy. Keď zistí, že deti mieria na letisko v Senici, rozhodne sa ísť za nimi. Otcovia nájdu deti až keď už sú v lietadle spolu so šialeným pilotom, pretože si myslia, že je to súčasť Janovej hry. Zažívajú dobrodružstvo, aj keď iné než im Jano pripravil. Laco zostáva na chalupe. 

Zostava je konečne kompletná a otcovia s deťmi si konečne môžu užívať nové kopaničiarske dobrodružstvá. Ani v tejto sérii nebudú chýbať zaujímavé výlety, súboje s Baranmi a dokonca niektoré z detí zažijú aj svoju prvú lásku. "Tešiť sa diváci môžu aj na nové postavy, prídu otec so synom, mladším ako sú naše deti. Obaja sú vyznávači kanadských žartíkov, takže niektoré momenty sa budú niesť práve v takom duchu," prezradil režisér Ivan Predmerský. Ďalšie pikošky sa dozviete vo videu. 

Kedy štartujeme?

Na štvrtú sériu Prázdnin sa môžete tešiť už túto jeseň na JOJke!

Pozrite si, čo o štvrtej sérii prezradil režisér Ivan Predmerský:

Prázdniny môžete sledovať už túto jeseň na JOJke! Sledujte náš web, Facebook Prázdniny a Instagram JOJky a dozviete sa vždy tie najnovšie informácie!

Tagy: Prázdniny