Z Majky z Prázdnin je už veľká slečna: Pozrite, ako jej to pristane!

Svojho obľúbeného seriálu Prázdniny sa dočkáte už budúci týždeň. Ani v jeho štvrtej sérii nebude chýbať kučeravá Majka Jančichová, ktorá okrem bohatej hrivy bude pútať pozornosť aj jej dlhými štíhlymi nohami. Pozrite sa, ako sa z dievčatka zmenila na mladú slečnu.

Hviezda seriálu Prázdniny Miška Rovňáková nebude chýbať ani v štvrtej sérii. Opäť si zahrá Majku Jančichovú, dcéru Jana Jančicha, ktorého stvárnil Ľuboš Kostelný. Od prvej klapky sa však aj Miška poriadne zmenila. Dnes už je z nej príťažlivá dlhonohá slečna s nepoddajnou hrivou, ktorá je svojim výzorom rozhodne neprehliadnuteľná.

​Miška má podobne ako aj ostatné decká z Prázdnin herecké skúsenosti z dramatického krúžku v LUDUSe, kde účinkovala v predstavení Džungľa. Sympatická brunetka má však talentu na rozdávanie. Okrem hereckých vlôh má aj výtvarné nadanie a vo voľnom čase sa venuje aj volejbalu. S rodinou často cestuje a objavuje svet. Miluje tiež zvieratá a doma má psa - rodézskeho ridgebacka.

V rodine Jančichovcov vládne mier. Gorazd je stále v Kanade a dievčatá sa občas handrkujú, ale to je predsa normálne. Jana však trápi iná vec. Spolu s bratrancami sa rozhodli sa, že chalupu z časti zrekonštruujú a do rúk ju zverili Baranom. Tí však nedodržujú termíny a ich dovolenka sa preto stále odsúva. Keďže Laco má prácu a Zdeno problém s Ostravou, rozhodne sa, že on a Marika pôjdu na Baranov dohliadnuť. Čaká ich tam nemilé prekvapenie. Barani pracujú paralelne na inej stavbe a okrem toho Pišta je v Anglicku, takže za neho pracuje Indy. Pod Janovým prísnym dozorom však chalupu rýchlo dokončia.

Nenechajte si ujsť seriál Prázdniny už 2. septembra o 20:35 hod. na JOJke!