Ondrej a Miško majú novú zábavu! Neuveríte, čo ich úplne dostalo!

Keď sa deti dostanú k technike, s akou sa bežne nestretávajú, dokáže ich zaujať a nadchnúť. O to viac, ak v blízkosti nie je nikto dospelý, kto by im to zakázal. To sa stalo aj Miškovi s Ondrejom.

Chlapci sa ocitli zrazu bez dozoru ocitli na pódiu, kde boli mikrofóny, hudobné nástroje a tiež technika, ktorá robí divy. Miško spoznal zariadenie, ktoré mení hlas a dá sa ním zabávať. Keď začal do mikrofónu rozprávať, razom Ondreja prestala zaujímať gitara a vrhol sa na mikrofón aj on. Že ich to bavilo sa presvedčíte vo videu HORE.

​Zabaviť deti počas prázdnin, kedy dospelí musia chodiť do práce, nie je jednoduché. Navyše všetci sa už nevedia dočkať, kedy opäť vyrazia na ich obľúbenú chalupu, kde o dobrodružstvá nie je núdza. Tá sa však momentálne rekonštruuje a preto kým sa dostanú na kopanice, musia chvíľu vydržať. Medzičasom sa snažia zabaviť aj v Bratislave. Rodičia ich síce prihlásili do denného tábora, aby im vyplnili čas, no to sa deckám nepáčilo, pretože sú už veľkí. Dlho sa tam neohriali, pretože ich pre ich plánovaný útek hneď v prvý deň vyhodili. Keďže všetci dospelí musia pracovať, Zdeno zavolá svoju mamu Tante Oľgu, aby na deti dohliadla. Tá si pre nich pripraví hneď niekoľko úloh, no týkajú sa práce a to sa nestretne s pochopením. Deti sa dokonca vzbúria. Avšak nie je všetko tak, ako na prvý pohľad vyzerá a tak ich čaká nejedno dobrodružstvo.

Sledujte obľúbený seriál Prázdniny už budúcu stredu o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Prázdniny