Roman Pomajbo ako milujúci otec: TOTO nám prezradil o svojej rodinke!

Roman Pomajbo je otcom štyroch detí. Nie je tomu tak dávno, čo mu k trom dcérkam pribudol vysnívaný synček. Aj herec si na vlastnej koži vyskúšal, aké ťažké je to doma s deťmi počas pandémie.

Tri z detí Romana Pomajba sú školopovinné, a preto bolo náročné preniesť ich študijné povinnosti zo školy domov zo dňa na deň. Sympatický herec má šťastie, že jeho manželka prevzala povinnosti učiteľky. "Učiteľom som sa nestal, lebo maminka bola podstatná. Keď som tisíckrát počul maminka, začal som uvažovať, prečo tam nie je aj oci," usmieva sa herec.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Pomajbo (@roman_pomajbo)

 

"Bolo to peklo, neviem, ako sme to zvládali, keď sme chodili do roboty," priznal Roman. Spojiť školské povinnosti svojich detí s prácou si muselo vyskúšať viacero rodičov. "Všetky deti potrebujú svoju pozornosť. Chodia vám maily od učiteliek. Informácií bolo toľko, že sme museli urobiť poriadok, aby deti vedeli, že to sú ich povinnosti a musia si to strážiť. Keďže sme ich neviedli ku komunikačným zariadeniam, museli sme sa to veľmi rýchlo naučiť," uviedol Vladimír Kováčik z Delukse.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Pomajbo (@roman_pomajbo)

 

Sledujte seriál Delukse s novou sériou na JOJke každú stredu o 20:35!