Lukáš Vaculík si precízne vyberá seriálové úlohy: Týmto si ho získala Prokurátorka!

Patrí medzi najlepších českých hercov. Napriek tomu, že ho vidíme vo viacerých seriálových úlohách, projekt, v ktorom si zahrá ho musí v prvom rade zaujať. Čím si ho získal seriál Prokurátorka?

Šesťdesiatjedenročný herec si v novom seriáli TV JOJ zahrá postavu Viktora Bartoša. Ako sám Lukáš Vaculík hovorí, nie je to len postava, ktorá ho pri Prokurátorke oslovila, ale hlavne samotný koncept seriálu. "Mňa zaujal celý formát toho seriál. Formát toho, že sa to celé odohráva v štyroch prostrediach, nikdy som nezažil, že by sa celý seriál nakrúcal v ateliéri. Nikdy som nezažil, že by som nikoho nepoznal. Pred ani za kamerou," prezradil so smiechom sympatický Čech.

​Pre herca bolo zaujímavé práve prostredie, v ktorom sa seriál nakrúcal, ale aj psychológia vyšetrovania. "Je to celé založené na situáciách. Na určitých psychologických hrách vyšetrovateľa a podozrivého," uviedol ďalšiu zaujímavosť zo seriálu. Nikdy som si neuvedomil spôsob, ako funguje vzťah vyšetrovateľa a prokurátora," povedal Lukáš Vaculík. Vy sa to už od šiesteho septembra môžete na JOJke dozviedieť!

Sledujte Prokurátorku už túto stredu na JOJke!